Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü RDR2 LS-0013 ve Social Club hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
RDR2 LS-0013 ve Social Club hatası Arkadaşlar Epic Games'ten RDR2 almıştım. Oyun açılmıyor LS-0013 hatası alıyorum ne yapmalıyım? Ayrıca Rockstar ile birlikte açtığımda ise Social Club bu oyunun kendisine sahip değildir hatası veriyor ne yapmalıyım?

Çözüm
RDR2 LS-0013 ve Social Club hatası Arkadaşlar Epic Games'ten RDR2 almıştım. Oyun açılmıyor LS-0013 hatası alıyorum ne yapmalıyım? Ayrıca Rockstar ile birlikte açtığımda ise Social Club bu oyunun kendisine sahip değildir hatası veriyor ne yapmalıyım?

RDR2 LS-0013 ve Social Club hatası, oyunun dosyalarında veya sistem ayarlarında bir sorun olduğunu gösterir. Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Oyunun dosyalarını doğrulayın. Epic Games Launcher’da Kütüphane’ye gidin, RDR2’yi sağ tıklayın ve Doğrula’yı seçin. Oyunun dosyaları kontrol edilecek ve eksik veya bozuk olanlar yeniden indirilecektir.
  • Oyunu yönetici olarak çalıştırın. Oyunun kısayolunu veya .exe dosyasını sağ tıklayın ve Özellikler’i...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

RDR2 LS-0013 ve Social Club hatası, oyunun dosyalarında veya sistem ayarlarında bir sorun olduğunu gösterir. Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Oyunun dosyalarını doğrulayın. Epic Games Launcher’da Kütüphane’ye gidin, RDR2’yi sağ tıklayın ve Doğrula’yı seçin. Oyunun dosyaları kontrol edilecek ve eksik veya bozuk olanlar yeniden indirilecektir.
  • Oyunu yönetici olarak çalıştırın. Oyunun kısayolunu veya .exe dosyasını sağ tıklayın ve Özellikler’i seçin. Uyumluluk sekmesine gidin ve Bu programı yönetici olarak çalıştır kutusunu işaretleyin. Uygula’yı ve Tamam’ı tıklayın.
  • Oyunu Türkçe yama ile oynamayın. Bazı kullanıcılar, Türkçe yama ile oyunu oynamaya çalıştıklarında Social Club hatası aldıklarını bildirmişlerdir. Oyunu orijinal dilinde oynamak için yamayı oyun klasöründen tamamen kaldırın.
  • Windows Defender veya diğer antivirüs programlarını devre dışı bırakın. Bazı güvenlik programları, oyunun dosyalarını veya Social Club uygulamasını yanlışlıkla zararlı olarak algılayabilir ve engelleyebilir. Bu durumda, güvenlik programlarını geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunu tekrar açmayı deneyin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri