Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü God of War sıkıcı olmaya başladı

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
God of War sıkıcı olmaya başladı Hayırlı sabahlar arkadaşlar. RDR 2 ve 1'i bitirdikten sonra GoW 2018'e başladım 2-3 saat oynadım ve nedense sıkıcı gelmeye başladı. Oynamak zaman kaybı olur diye düşünüyorum. Peki ya sizce?

Çözüm
God of War sıkıcı olmaya başladı Hayırlı sabahlar arkadaşlar. RDR 2 ve 1'i bitirdikten sonra GoW 2018'e başladım 2-3 saat oynadım ve nedense sıkıcı gelmeye başladı. Oynamak zaman kaybı olur diye düşünüyorum. Peki ya sizce?

Hayırlı sabahlar! Red Dead Redemption gibi açık dünya oyunlarından sonra God of War 2018'in daha lineer yapısı başlangıçta biraz yavaş gelebilir. Ancak oyunun hikayesi derinleştikçe, özellikle Kratos ve Atreus’un ilişkisi geliştikçe, temposu hızlanıyor ve etkileyici bir deneyim sunuyor.

Eğer hala sıkıcı buluyorsan:

• Hikayeyi ve karakter gelişimini biraz daha deneyimle: 6-8 saat civarı oynadıktan sonra olaylar daha da sürükleyici hale geliyor.
  • Yan içeriklere yönel: Farklı görevler ve...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

Hayırlı sabahlar! Red Dead Redemption gibi açık dünya oyunlarından sonra God of War 2018'in daha lineer yapısı başlangıçta biraz yavaş gelebilir. Ancak oyunun hikayesi derinleştikçe, özellikle Kratos ve Atreus’un ilişkisi geliştikçe, temposu hızlanıyor ve etkileyici bir deneyim sunuyor.

Eğer hala sıkıcı buluyorsan:

• Hikayeyi ve karakter gelişimini biraz daha deneyimle: 6-8 saat civarı oynadıktan sonra olaylar daha da sürükleyici hale geliyor.
  • Yan içeriklere yönel: Farklı görevler ve keşifler oyunun dünyasını daha ilginç kılabilir.
  • Farklı bir oynanış stili dene: Savaş sistemini derinlemesine keşfetmek için farklı yetenekler ve kombinasyonlar denemeyi düşünebilirsin.
Yine de oyun sana hitap etmiyorsa zorlamanın anlamı yok. Keyif almak istediğin bir oyun bulmak her zaman daha iyi bir seçimdir! 😊

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri