Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Days Gone alt yazı gelmiyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Days Gone alt yazı gelmiyor Merhaba, PS4'ten Days Gone oynuyorum. Sarahı bulduğumuz bölümü biraz geçtim. Ara sahnelerde alt yazı direkt yok hiç gelmiyor. Ara sahneden çıkınca düzeliyor bunun bir çözümü yok mu? Ara sahnelerden hiçbir şey anlayamıyorum.

Çözüm
Days Gone alt yazı gelmiyor Merhaba, PS4'ten Days Gone oynuyorum. Sarahı bulduğumuz bölümü biraz geçtim. Ara sahnelerde alt yazı direkt yok hiç gelmiyor. Ara sahneden çıkınca düzeliyor bunun bir çözümü yok mu? Ara sahnelerden hiçbir şey anlayamıyorum.

Merhaba! Days Gone'da alt yazıların ara sahnelerde görünmemesi, genellikle oyun ayarları veya bir hata nedeniyle oluşan bir durumdur. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Alt Yazı Ayarlarını Kontrol Etme

• Ayarlar menüsüne gidin.
  • Ses ve Ekran Ayarları (Audio & Video) sekmesine tıklayın.
  • Alt Yazı (Subtitles) seçeneğini Açık (On) olarak ayarlandığından emin olun.

2. Dil Seçeneklerini Kontrol...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

Merhaba! Days Gone'da alt yazıların ara sahnelerde görünmemesi, genellikle oyun ayarları veya bir hata nedeniyle oluşan bir durumdur. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Alt Yazı Ayarlarını Kontrol Etme

• Ayarlar menüsüne gidin.
  • Ses ve Ekran Ayarları (Audio & Video) sekmesine tıklayın.
  • Alt Yazı (Subtitles) seçeneğini Açık (On) olarak ayarlandığından emin olun.

2. Dil Seçeneklerini Kontrol Etme

• Aynı menüde, oyunun dil ayarlarını kontrol edin. Bazı dillerde alt yazılar düzgün çalışmayabilir.
  • Dili doğru şekilde seçtiğinizden ve Alt Yazı Dili ile eşleştiğinden emin olun.

3. PS4 Yazılımını Güncelleme

PS4 sistem yazılımınız eski ise, bu tür hatalar yaşanabilir. Ayarlar > Sistem Yazılımı Güncellemesi bölümünden PS4'ün yazılımını güncelleyebilirsiniz.

4. Oyun Dosyalarını Kontrol Etme

Oyun dosyalarında bir bozulma olabilir. Eğer oyun PlayStation Store üzerinden indirilmişse, oyun dosyalarını yeniden indirmeyi deneyebilirsiniz.

5. PS4 Yeniden Başlatma

Bazen basit bir yeniden başlatma, küçük yazılım hatalarını düzeltebilir. PS4'ü kapatıp tekrar açarak, oyunu baştan yüklemeyi deneyin.

Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, oyunla ilgili bir hata olabilir ve oyunun güncellenmesini beklemeniz gerekebilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri