Neler yeni

Çözüldü Standoff "Root erişimini devre dışı bırakın" hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Standoff "Root erişimini devre dışı bırakın" hatası Arkadaşlar bugün öylesine bir Standoff gireyim bir iki el atar çıkarım dedim, oyunu açtım karşıma böyle bir pencere çıktı, ne yapmam lazım? Cihaz Redmi Note 10 Pro.

Screenshot_2024-01-22-15-15-38-967_com.axlebolt.standoff2.jpg

Çözüm
Standoff "Root erişimini devre dışı bırakın" hatası Arkadaşlar bugün öylesine bir Standoff gireyim bir iki el atar çıkarım dedim, oyunu açtım karşıma böyle bir pencere çıktı, ne yapmam lazım? Cihaz Redmi Note 10 Pro.

Merhaba! "Root erişimini devre dışı bırakın" hatası, Standoff 2 gibi oyunlar, root'lanmış cihazları tespit ettiğinde bu hatayı verebilir. Cihazınızda root işlemi yapılmışsa, oyun bunu tespit edip giriş yapmanıza engel olabilir.

Bu hatayı düzeltmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Root Erişimini Kapatmak (Root Yapılmış Cihazlarda)

Eğer cihazınız root'landıysa, root...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

Merhaba! "Root erişimini devre dışı bırakın" hatası, Standoff 2 gibi oyunlar, root'lanmış cihazları tespit ettiğinde bu hatayı verebilir. Cihazınızda root işlemi yapılmışsa, oyun bunu tespit edip giriş yapmanıza engel olabilir.

Bu hatayı düzeltmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Root Erişimini Kapatmak (Root Yapılmış Cihazlarda)

Eğer cihazınız root'landıysa, root erişimini devre dışı bırakmanız gerekecek:

• Magisk veya SuperSU gibi root yönetim araçlarını kullanarak root erişimini devre dışı bırakın.
  • Magisk üzerinden SafetyNet'i geçmek için bazı ek ayarlar yapmanız gerekebilir.
  • Cihazınızı yeniden başlattıktan sonra oyuna tekrar giriş yapmayı deneyin.

2. Root Yapılmadıysa (Yanlış Tespit)

Eğer cihazınızda root işlemi yapılmadıysa ve hala bu hatayı alıyorsanız:

• Yeniden Başlatma: Telefonu kapatıp tekrar açarak sorunun geçip geçmediğini kontrol edin.
  • Geliştirici Seçeneklerini Kapatma: Geliştirici seçeneklerinde yapılan bazı ayarlar da root izlenimi verebilir. Geliştirici seçeneklerini kapatmayı deneyin.
    • Ayarlar > Telefon Hakkında > Yapı numarasına 7 kez tıklayın (Eğer Geliştirici Seçenekleri aktifse).
    • Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > "Root erişimini" kapatın.

3. Uygulama Önbelleğini Temizlemek

Bazen oyun dosyalarının önbelleği hatalı olabilir:

• Ayarlar > Uygulamalar > Standoff 2'yi seçin.
  • Önbelleği Temizle seçeneğini tıklayın ve ardından tekrar deneyin.

4. Uygulama İzinlerini Kontrol Etme

• Ayarlar > Uygulamalar > Standoff 2 > İzinler kısmını kontrol edin ve gerekli izinlerin verildiğinden emin olun.

5. Cihazı Fabrika Ayarlarına Döndürme (Son Çare)

Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa ve root tespiti hatası devam ediyorsa, cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamak son çare olabilir. Ancak bu işlem, tüm verilerinizi sileceği için önceden yedek almanız önemlidir:

• Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla.
Bu adımları takip ederek hatayı çözmeyi deneyebilirsiniz. Eğer root yapılmadığı halde bu hatayı alıyorsanız, oyun veritabanı ile ilgili bir hata olabilir ve oyunun güncellenmesini beklemeniz gerekebilir.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri