Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Call Of Duty Modern Warfare "Unable to connect online services." hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Call Of Duty Modern Warfare "Unable to connect online services." hatası
Öncelikle, zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Yaklaşık bir yıl önce PlayStation 4 cihazıma Call of Duty: Modern Warfare oyununu aldım. Başlangıçta sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum. Ancak, bir anda online özellikleri kullanamamaya başladım. Aylar geçti, ancak sorun hala çözülmedi. Oyunu başlattığımda sürekli olarak "Unable to connect to online services" hatası alıyordum. Telefonumun hücresel verisini açıp PlayStation'a bağlandığımda ise oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum, ancak bu benim internetimle sınırlı kalıyordu. Bu nedenle, bu sorun hakkında bilgisi veya benzer bir deneyimi olan kişilerin yardımını rica ediyorum. Lütfen bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan ya da benzer bir sorunu yaşayan kişiler cevap yazsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Öncelikle, zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Yaklaşık bir yıl önce PlayStation 4 cihazıma Call of Duty: Modern Warfare oyununu aldım. Başlangıçta sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum. Ancak, bir anda online özellikleri kullanamamaya başladım. Aylar geçti, ancak sorun hala çözülmedi. Oyunu başlattığımda sürekli olarak "Unable to connect to online services" hatası alıyordum. Telefonumun hücresel verisini açıp PlayStation'a bağlandığımda ise oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum, ancak bu benim internetimle sınırlı kalıyordu. Bu nedenle, bu sorun hakkında bilgisi veya benzer bir deneyimi olan kişilerin yardımını rica ediyorum. Lütfen bu konuyla...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14
Öncelikle, zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Yaklaşık bir yıl önce PlayStation 4 cihazıma Call of Duty: Modern Warfare oyununu aldım. Başlangıçta sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum. Ancak, bir anda online özellikleri kullanamamaya başladım. Aylar geçti, ancak sorun hala çözülmedi. Oyunu başlattığımda sürekli olarak "Unable to connect to online services" hatası alıyordum. Telefonumun hücresel verisini açıp PlayStation'a bağlandığımda ise oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum, ancak bu benim internetimle sınırlı kalıyordu. Bu nedenle, bu sorun hakkında bilgisi veya benzer bir deneyimi olan kişilerin yardımını rica ediyorum. Lütfen bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan ya da benzer bir sorunu yaşayan kişiler cevap yazsın.
Öncelikle, yaşadığınız sorunun oldukça frustran olduğunu anlıyorum. Bu tür bağlantı sorunları genellikle birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. İşte bu sorunu çözebilmek için izleyebileceğiniz bazı adımlar:

• Modeminizi ve router'ınızı kontrol edin, gerekiyorsa yeniden başlatın.
  • Kablolu bağlantı kullanıyorsanız, kabloyu kontrol edin veya başka bir kabloyla değiştirin.
  • Kablosuz bağlantı kullanıyorsanız, sinyal gücünü kontrol edin.
  • PlayStation ayarlarına gidin ve DNS ayarlarınızı değiştirin. Google'ın DNS'lerini (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) kullanmayı deneyin.
  • Oyun için gerekli portları yönlendirip yönlendirmediğinizi kontrol edin. Call of Duty'nin resmi destek sayfasında bu bilgiler genellikle bulunur.
  • PlayStation'ın ağ ayarlarına gidin ve DNS ile IP adresini otomatik olarak almasını sağlayın
Oyun dosyalarını kontrol etmek ve gerekiyorsa güncellemek için oyunu kontrol panelinizden veya oyunun kendi menülerinden seçeneklere göz atın.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri