Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Apex, Fortnite ve Warzone'da kullanılan aim asist cihazları illegal değil mi?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Ben ağırlıklı olarak Apex, Fortnite ve Warzone oynayan birisiyim. Şu ana kadar hiç gamepad kullanmadım, fakat bu aralar o kadar fazla aim asist veya aimlock benzeri kullanan oyuncular geliyor ki, son kalan top 10'da kesinlikle oluyorlar. Benim anlamadığım, bu hile olarak sayılmıyor mu? Tamam, oyunların gamepad için verdiği bir aim asist var, buna az çok okeyim (ama onun olmaması lazım, asist iyi ayarlarla bayağı öne geçiriyor sizi). Şimdi de böyle bir ürün türedi, bayağıdır varmış zaten ama şu an kullanımı arttı. Kısaca kullanan var mı ve tavsiye eder misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Ben ağırlıklı olarak Apex, Fortnite ve Warzone oynayan birisiyim. Şu ana kadar hiç gamepad kullanmadım, fakat bu aralar o kadar fazla aim asist veya aimlock benzeri kullanan oyuncular geliyor ki, son kalan top 10'da kesinlikle oluyorlar. Benim anlamadığım, bu hile olarak sayılmıyor mu? Tamam, oyunların gamepad için verdiği bir aim asist var, buna az çok okeyim (ama onun olmaması lazım, asist iyi ayarlarla bayağı öne geçiriyor sizi). Şimdi de böyle bir ürün türedi, bayağıdır varmış zaten ama şu an kullanımı arttı. Kısaca kullanan var mı ve tavsiye eder misiniz?

Gamepad kullanıcılarına sunulan aim assist, genellikle hile sayılmaz çünkü oyun geliştiricileri tarafından gamepad ile oynarken denge sağlamak için eklenmiştir...

Gamepad kullanıcılarına sunulan aim assist, genellikle hile sayılmaz çünkü oyun geliştiricileri tarafından gamepad ile oynarken denge sağlamak için eklenmiştir. Ancak bu özellik, klavye-mouse oyuncularına karşı önemli bir avantaj sağlayabilir, özellikle yakın çatışmalarda.

Cronus Zen veya XIM Apex gibi cihazlar, aim assist'i güçlendiren veya hile benzeri avantajlar sağlayan araçlar ise çoğu oyunda hile olarak kabul edilir ve ban riski taşır. Bu cihazları kullanmayı önermem; hem adil bir oyun deneyimini bozarsınız hem de hesabınız tehlikeye girebilir.

Eğer gamepad denemek istiyorsanız, DualSense veya Xbox Elite gibi kaliteli kontrolcüleri tercih edip aim assist'i doğal şekilde deneyimleyebilirsiniz. Ancak rekabetçi bir ortamda klavye-mouse hâlâ en iyi performansı sunar.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri