Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüPUBG hesabına girerken 211-541 hatası veriyor
PUBG hesabına girerken 211-541 hatası veriyor PUBG hesabına giremiyorum 211 541 hatası veriyor. Sinirlendim az bir şey telefonu kırdım PUBG nasıl ödeyeceksin bunu?
PUBG hesabına girerken 211-541 hatası veriyor PUBG hesabına giremiyorum 211 541 hatası veriyor. Sinirlendim az bir şey telefonu kırdım PUBG nasıl ödeyeceksin bunu?
PUBG'de 211-541 hatası genellikle bağlantı problemleri veya Sunucu hataları nedeniyle ortaya çıkar. Bu hatayı düzeltmek için şu adımları takip edebilirsiniz:
İnternet Bağlantısını Kontrol Et:
Bağlantınızda bir sorun olabilir. Modeminizi yeniden başlatın ve Wi-Fi yerine mümkünse Ethernet bağlantısı kullanın.
Sunucu Durumunu Kontrol Et:
PUBG'nin sunucularında bakım olabilir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
teşekkürler.
sayfasından ya da sosyal medya hesaplarından resmi duyuruları kontrol edin.
VPN Kullanıyorsanız Kapatın:
Eğer VPN kullanıyorsanız, kapatıp tekrar deneyin. PUBG bazen VPN'leri engelleyebiliyor.
Steam veya Epic Games’i Yeniden Başlatın:
Eğer Steam ya da Epic Games üzerinden oynuyorsanız, istemciyi yeniden başlatmayı deneyin.
Oyun Dosyalarını Doğrula:
Steam veya Epic Games üzerinden PUBG dosyalarını doğrulama işlemi yapın.
Firewall ve Antivirüs:
PUBG'nin ağ erişimini engellemeyen bir firewall ve antivirüs ayarınız olduğundan emin olun.
Eğer tüm bunlara rağmen sorun devam ediyorsa, PUBG destek ile iletişime geçmeniz gerekebilir.
Bu tür sorunlar bazen sadece geçici olabiliyor, biraz bekleyip tekrar deneyin! Telefona dikkat, çok sinirlenmeyin.