Neler yeni

Çözüldü PUBG Mobile'da nasıl gelişilir?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
PUBG Mobile'da nasıl gelişilir? Sorunum tam olarak şu, ben bu oyunu 2 senedir düzenli olarak oynuyorum ama oyunda hiç ama hiç güzel item çıkaramadım. Silahlarımda 8 tane desen var ve çoğu sezonlardan gelen silahlar. Oyunda as ustası oldum 1 kez ve aynı rankta olduğum kişilerin bir sürü itemi var. Oyuna zamanında biraz para yatırdım fakat sonuç hep hüsran, sizce ne yapmalıyım?

PUBG Mobile'da nasıl gelişilir? Sorunum tam olarak şu, ben bu oyunu 2 senedir düzenli olarak oynuyorum ama oyunda hiç ama hiç güzel item çıkaramadım. Silahlarımda 8 tane desen var ve çoğu sezonlardan gelen silahlar. Oyunda as ustası oldum 1 kez ve aynı rankta olduğum kişilerin bir sürü itemi var. Oyuna zamanında biraz para yatırdım fakat sonuç hep hüsran, sizce ne yapmalıyım?

PUBG Mobile’da item çekilişleri ve item kazanma genellikle şansa bağlıdır, ancak oyunda gelişmek ve daha iyi ödüller kazanmak için birkaç strateji uygulayabilirsiniz:

1. Oyun İçinde Yatırım Yapma

• Premium Pass ve Royale Pass: Bu pass'ler, oyun içi ödüller ve eşyalara erişim sağlar. Eğer hala Royale Pass veya Premium Pass almadıysanız, bunlar düzenli olarak yeni desenler ve ekstra ödüller sunar. Bu pass'leri almak, sezon sonunda ekstra ödüller kazandırabilir.

2. Etkinliklere Katılma

• PUBG Mobile düzenli olarak çeşitli etkinlikler düzenler. Bu etkinliklere katılarak bedava ödüller veya ekstra UC (yazılımlar için para birimi) kazanabilirsiniz. Etkinliklerden elde edilen ödüller bazen çok değerli olabilir.

3. Karmaşık Çekilişlerden Kaçınma

• Şans sistemine dayalı kutu çekilişleri yerine, genellikle Royale Pass ve etkinlik ödüllerine odaklanmak daha verimli olabilir. Şansınız yaver gitmediği sürece, fazla para harcamak yerine bu seçeneklere odaklanarak daha sağlam ödüller alabilirsiniz.

4. Takımınızla Oynamak ve İşbirliği

• PUBG Mobile’daki başarılar, yalnızca tek başınıza değil, aynı zamanda takımınızla da gelişir. Takım halinde güçlü oynamak, maç kazandıkça ödüllerinizi artırabilir ve ekstra yetenekler kazanmanıza yardımcı olabilir.

5. Oyun İçindeki Stratejiyi Geliştirme

• Yeteneklerinizi geliştirerek oyunda daha fazla zafer kazanabilirsiniz. Daha fazla maç kazanarak, sezon ödüllerini ve sıralama ödüllerini alabilir, bu da size daha fazla item kazandırabilir.

6. Çekiliş ve Kasa Alımlarını Planlama

• Uygun zamanda çekiliş yapın. Çekilişlerdeki yüksek ödüller genellikle sınırlı zamanlı olur, bu yüzden fırsatları takip etmek önemli. Aynı zamanda, çok fazla UC harcamak yerine zaman zaman odaklı bir stratejiyle item almak daha verimli olabilir.

7. Aşama Aşama İlerle

• Oyunda gelişim genellikle sabır gerektirir. Zamanla kazanacağınız deneyim ve katıldığınız etkinlikler, daha iyi itemlere sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Oyun sadece şansa değil, oyuncu gelişimine de dayanır.
Sonuç olarak, para harcamak tek başına sizi başarılı yapmaz. Düzenli ve stratejik bir şekilde oyunu oynamak, katıldığınız etkinliklere odaklanmak ve Royale Pass gibi ödülleri takip etmek size çok daha faydalı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Geri