Neler yeni

Çözüldü Roblox'da Robux alırken "işleme devam edebilmek için hesabınızın güvenliğini sağlayın"

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Roblox'da Robux alırken "işleme devam edebilmek için hesabınızın güvenliğini sağlayın" 400 Robux alacaktım, hayatımda ilk defa Robux alacaktım hesabım bayağı eski ve bu hatayı veriyor. Aşağıda verdiği linke basıp dediklerini yaptım yine olmadı. Bir çözümü olan var mı?

Çözüm
Roblox'da Robux alırken "işleme devam edebilmek için hesabınızın güvenliğini sağlayın" 400 Robux alacaktım, hayatımda ilk defa Robux alacaktım hesabım bayağı eski ve bu hatayı veriyor. Aşağıda verdiği linke basıp dediklerini yaptım yine olmadı. Bir çözümü olan var mı?

Bu hata genellikle hesap güvenliği ile ilgili bir doğrulama adımını tamamlamadığınızda ortaya çıkar. Şu adımları izleyebilirsiniz:

1. E-posta Doğrulaması: Roblox hesabınızda e-posta adresinizi doğrulamadıysanız, bu tür güvenlik uyarıları alabilirsiniz. E-posta adresinizi doğrulayın.
  2. İki Faktörlü Kimlik Doğrulama (2FA): Hesabınızda 2FA etkin değilse, bu özellik etkinleştirilmiş bir hesap daha güvenli kabul edilir. Ayarlardan 2FA'yı...

Bu hata genellikle hesap güvenliği ile ilgili bir doğrulama adımını tamamlamadığınızda ortaya çıkar. Şu adımları izleyebilirsiniz:

1. E-posta Doğrulaması: Roblox hesabınızda e-posta adresinizi doğrulamadıysanız, bu tür güvenlik uyarıları alabilirsiniz. E-posta adresinizi doğrulayın.
  2. İki Faktörlü Kimlik Doğrulama (2FA): Hesabınızda 2FA etkin değilse, bu özellik etkinleştirilmiş bir hesap daha güvenli kabul edilir. Ayarlardan 2FA'yı etkinleştirin.
  3. Güvenlik Bilgileri Güncelleme: Hesap ayarlarında güvenlik soruları ve doğrulama bilgilerinizi güncelleyin.
  4. Tarayıcı Temizliği: Tarayıcı önbelleğini temizleyin veya farklı bir tarayıcı deneyin. Ayrıca, VPN veya proxy kullanıyorsanız, bunları kapatmayı deneyin.
  5. Hesap Yardım Sayfası: Roblox'un destek sayfasında, ödeme ve güvenlik sorunları hakkında ek bilgi alabilirsiniz. Yardım almak için Roblox Destek ile iletişime geçebilirsiniz.
Bu adımları takip ettikten sonra, tekrar deneyin. Eğer sorun devam ederse, Roblox destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri