Neler yeni

Çözüldü Metin2 Ruby erişimi satın alınamıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Metin2 Ruby erişimi satın alınamıyor 3 sene sonra tekrar oynamak için hesabıma ep yüklemesi yaptım ancak Ruby sunucusuna erişim satın alamıyorum. Satın alma kısmına geldiğimde ürün görünmüyor yazıyor. Nedir çözümü veya var mıdır?

Çözüm
Metin2 Ruby erişimi satın alınamıyor 3 sene sonra tekrar oynamak için hesabıma ep yüklemesi yaptım ancak Ruby sunucusuna erişim satın alamıyorum. Satın alma kısmına geldiğimde ürün görünmüyor yazıyor. Nedir çözümü veya var mıdır?

Merhaba! Metin2'ye üç yıl aradan sonra geri döndüğünüzde, Ruby sunucusuna erişim satın alma konusunda sorun yaşamanız anlaşılabilir bir durum. Ruby sunucusu, özel erişim gerektiren bir sunucudur ve bu erişimi Nesne Market üzerinden belirli koşullar altında satın alabilirsiniz.

Ruby Sunucusu Erişimi Satın Alma Koşulları:

• Mevcut Erişim Durumu: Eğer hesabınız zaten normal sunuculara erişim sağlıyorsa, Ruby sunucusu erişim ürünleri Nesne Market'te görünmeyebilir. Bu ürünler, yalnızca...

Merhaba! Metin2'ye üç yıl aradan sonra geri döndüğünüzde, Ruby sunucusuna erişim satın alma konusunda sorun yaşamanız anlaşılabilir bir durum. Ruby sunucusu, özel erişim gerektiren bir sunucudur ve bu erişimi Nesne Market üzerinden belirli koşullar altında satın alabilirsiniz.

Ruby Sunucusu Erişimi Satın Alma Koşulları:

• Mevcut Erişim Durumu: Eğer hesabınız zaten normal sunuculara erişim sağlıyorsa, Ruby sunucusu erişim ürünleri Nesne Market'te görünmeyebilir. Bu ürünler, yalnızca normal sunuculara erişimi olmayan hesaplar için satın alınabilir olarak listelenmiştir.
Önerilen Çözüm:

1. Hesap Durumunuzu Kontrol Edin: Hesabınızın normal sunuculara erişimi olup olmadığını belirleyin. Eğer normal sunuculara erişiminiz varsa, mevcut hesabınızla Ruby sunucusuna erişim satın almanız mümkün olmayabilir.
  2. Yeni Bir Hesap Oluşturun: Eğer mevcut hesabınızla erişim sağlayamıyorsanız, yeni bir hesap oluşturmayı düşünebilirsiniz. Yeni oluşturduğunuz hesapla Nesne Market'e giriş yaparak "Ruby Sunucusu Erişimi" ürününü satın alabilirsiniz.
  3. Destek Ekibiyle İletişime Geçin: Eğer yeni bir hesap oluşturmak istemiyorsanız veya sorun devam ediyorsa, Metin2 Destek Ekibi ile iletişime geçerek durumu detaylı bir şekilde açıklayın. Onlar size hesabınızın durumu ve erişim seçenekleri konusunda en doğru bilgiyi sağlayacaklardır.
Notlar:

• Ürün Kısıtlamaları: Ruby sunucusu erişim ürünleri, hesap başına yalnızca bir kez satın alınabilir ve Steam üzerinden oynayan oyuncular için mevcut değildir.
  • Güncel Bilgiler: Metin2'nin resmi forumları ve duyurularını düzenli olarak takip ederek en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.
Umarım bu bilgiler sorununuzu çözmenize yardımcı olur. İyi oyunlar dilerim!

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri