zaten sıfırdan yeni bir src projesi paylaşılması çok zor hocam olan dosyaları güncelleyip üstünde çalışıp eksikleri açıkları giderilip paylaşılıyor bu her forumda böyledirİnceledim ıstırap dosyasının ilk paylaşım hali ek birşey yok
zaten sıfırdan yeni bir src projesi paylaşılması çok zor hocam olan dosyaları güncelleyip üstünde çalışıp eksikleri açıkları giderilip paylaşılıyor bu her forumda böyledirİnceledim ıstırap dosyasının ilk paylaşım hali ek birşey yok
işlerimin yoğunluğundan dolayı kafamda düşündüğüm ama zaman bulamadıgım bir acs geliştirmeyi düşünüyorumOna sözüm yok ancak üzerinde hiç bir oynama yok arkadaşlara bilgi vermek istedim. Bunu bilerek indirmeleri ve uğraşmaları daha iyi olur
Tek birşey söylemek istiyorum yapmamak daha iyi çünkü yaranılmıyor. Ben sadece özelden soranlara discord üzerinden yardımcı oluyorum.işlerimin yoğunluğundan dolayı kafamda düşündüğüm ama zaman bulamadıgım bir acs geliştirmeyi düşünüyorum
akabinde acsye entegreli sağlam knight projeler.. sadece ekip müsaitliği problemi mevcut
ve yine bunları bu forumda ücretsiz paylaşıma sunacağım sonra her zaman olduğu gibi tüm forumlarda paylaşılacak
ücretli yapınca da 3 kurusluk dosyaya para vermeyin alın size bedava diye konular açılıyor
bu millete ne yapılsa yaranılmıyor empati sıfır
Ona sözüm yok ancak üzerinde hiç bir oynama yok arkadaşlara bilgi vermek istedim. Bunu bilerek indirmeleri ve uğraşmaları daha iyi olur
Yanlış anlama sana bir sözüm yok dostum source üzerinde hiç bir işlem yok db ve client eklentilerin var onları gördümde hani çok özel değil sadece belirtmek istedim