Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü GTA V Menyoo modu hata veriyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
GTA V Menyoo modu hata veriyor Arkadaşlar bu sorunu nasıl halledeceğimi hiçbir ağda bulamadım, mutlaka bileniniz vardır, yardımcı olursanız çok sevinirim. GTA V Menyoo modunda 2000 objeden sonra error: Max spawn count reached uyarısı alıyorum. Bunun limitini nereden yükseltebilirim? Mutlaka limit belirleyen bir kısım vardır ama o kısmı ne Menyoo'nun içinde ne de mod dosyalarında bulamıyorum.

Çözüm
GTA V Menyoo modu hata veriyor Arkadaşlar bu sorunu nasıl halledeceğimi hiçbir ağda bulamadım, mutlaka bileniniz vardır, yardımcı olursanız çok sevinirim. GTA V Menyoo modunda 2000 objeden sonra error: Max spawn count reached uyarısı alıyorum. Bunun limitini nereden yükseltebilirim? Mutlaka limit belirleyen bir kısım vardır ama o kısmı ne Menyoo'nun içinde ne de mod dosyalarında bulamıyorum.
GTA V Menyoo modunda "Max spawn count reached" hatasını aldığınızda, bu genellikle spawn edilen objelerin sayısının GTA V'nin veya Menyoo'nun sınırladığı limitleri aşması nedeniyle olur. Bu limit genellikle oyun ve mod ayarlarında belirli bir sayı ile sınırlıdır. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Limit Yükseltme Modu...

GTA V Menyoo modunda "Max spawn count reached" hatasını aldığınızda, bu genellikle spawn edilen objelerin sayısının GTA V'nin veya Menyoo'nun sınırladığı limitleri aşması nedeniyle olur. Bu limit genellikle oyun ve mod ayarlarında belirli bir sayı ile sınırlıdır. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Limit Yükseltme Modu (Menyoo)

• Menyoo'nun ayarlarında doğrudan spawn limitini artıran bir seçenek bulunmuyor, ancak GTA V'nin genel limitlerini yükseltmek için "Object Spawn Limit" gibi modları kullanabilirsiniz.
  • Bu tür modlar, objelerin spawn edilme limitlerini arttırabilir. "Simple Trainer" veya "Native Trainer" gibi araçlar, Menyoo ile uyumlu olup daha fazla obje eklemenize olanak tanıyabilir.

2. GameConfig.xml Dosyasını Düzenleme

• GTA V'nin gameconfig.xml dosyasını düzenleyerek, oyunun genel sınırlarını artırabilirsiniz.
  • Bu dosyayı \update\update.rpf\common\data yolunda bulabilirsiniz. Burada, obje ve yaya limitlerini değiştiren satırları bularak arttırabilirsiniz.
  • Bu dosyayı değiştirmeden önce yedeğini almayı unutmayın.

3. Yüksek Performans Modları Kullanmak

• Eğer Menyoo'da fazla sayıda obje eklemek istiyorsanız, daha güçlü bir oyun bilgisayarı veya performans artırıcı modlar (örneğin düşük çözünürlük veya ayar optimizasyonları) kullanarak performansı arttırabilirsiniz.
Bu adımlar, spawn edilen obje sayısının limitini artırabilir ve "Max spawn count reached" hatasından kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri