Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü GTA V online 1 milyon dolar vermedi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
GTA V online 1 milyon dolar vermedi GTA V Online 1M dolar vermedi. 3 hafta oldu yaklaşık alalı, 1 haftadır soluksuz Online oynuyorum. Hafta içi 5 hafta sonu 20 saate kadar çıkıyor. 30 seviyeyim yap denilen ne varsa yaptım, 1 haftaya gelecek dendi hala gelen giden yok. Maze bank mesaj atıyor bedava itemleri almam için, ben mesaj atmadan almıştım ilk başladığımda, ancak hala para yok.

Çözüm
GTA V online 1 milyon dolar vermedi GTA V Online 1M dolar vermedi. 3 hafta oldu yaklaşık alalı, 1 haftadır soluksuz Online oynuyorum. Hafta içi 5 hafta sonu 20 saate kadar çıkıyor. 30 seviyeyim yap denilen ne varsa yaptım, 1 haftaya gelecek dendi hala gelen giden yok. Maze bank mesaj atıyor bedava itemleri almam için, ben mesaj atmadan almıştım ilk başladığımda, ancak hala para yok.

GTA V Online'daki 1 milyon dolarlık bonusun gelmemesi genellikle hesap doğrulama, oyun içi şartların tam olarak sağlanmaması ya da Rockstar'ın sistemsel bir gecikmesinden kaynaklanabilir. Sorunu çözmek için:

1. Rockstar Social Club hesabınızın bağlı olduğunu kontrol edin.
  2. Platform mağazasındaki (Steam, Epic, PS Store) bonus...

GTA V Online'daki 1 milyon dolarlık bonusun gelmemesi genellikle hesap doğrulama, oyun içi şartların tam olarak sağlanmaması ya da Rockstar'ın sistemsel bir gecikmesinden kaynaklanabilir. Sorunu çözmek için:

1. Rockstar Social Club hesabınızın bağlı olduğunu kontrol edin.
  2. Platform mağazasındaki (Steam, Epic, PS Store) bonus detaylarını tekrar inceleyin. Şartlar arasında Premium Edition’a sahip olmanız gerekebilir.
  3. Rockstar Destek'e talep oluşturun. Buradan ulaşabilirsiniz. Hesap bilgilerinizi ve durumu açıkça belirtin.
Bonuslar bazen 72 saate kadar gecikebiliyor, ancak 3 hafta normal değil. Destekle iletişim kurmak en etkili çözüm olacaktır.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri