Neler yeni

Çözüldü Brawl Stars hesabi ne kadar eder?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Brawl Stars hesabi ne kadar eder? Hesap 29k kupa, 72/85. 5 efsanevi ve 21 gizemli karakteri var, 2 karakteri 1K üstü kupada, Mortis ve Surge. Surge'un "kanka" unvanı da içinde bulunuyor, toplam 79 kostüm var ve oyunda olmayan 3 kostüm var hesabın içinde, biri Ricochet diğeri Squad Busters Shelly ve kırmızı ejderha Jessie var içinde Daha önceden 1 kere Pass açılmış ama şu an Pass yok, sizce ne kadar eder?

Çözüm
Brawl Stars hesabi ne kadar eder? Hesap 29k kupa, 72/85. 5 efsanevi ve 21 gizemli karakteri var, 2 karakteri 1K üstü kupada, Mortis ve Surge. Surge'un "kanka" unvanı da içinde bulunuyor, toplam 79 kostüm var ve oyunda olmayan 3 kostüm var hesabın içinde, biri Ricochet diğeri Squad Busters Shelly ve kırmızı ejderha Jessie var içinde Daha önceden 1 kere Pass açılmış ama şu an Pass yok, sizce ne kadar eder?

Brawl Stars hesaplarının değerini belirlemek, birçok faktöre bağlıdır ve kesin bir fiyat belirlemek oldukça zordur. Ancak, sağladığınız bilgilere göre hesabınız oldukça değerli görünüyor. Değerini etkileyebilecek ana faktörleri inceleyelim:

1. Kupa Sayısı (29K kupa)

• 29.000 kupa, yüksek bir kupa sayısıdır ve...

Brawl Stars hesaplarının değerini belirlemek, birçok faktöre bağlıdır ve kesin bir fiyat belirlemek oldukça zordur. Ancak, sağladığınız bilgilere göre hesabınız oldukça değerli görünüyor. Değerini etkileyebilecek ana faktörleri inceleyelim:

1. Kupa Sayısı (29K kupa)

• 29.000 kupa, yüksek bir kupa sayısıdır ve bu, hesabınızın değerini artıran bir faktördür. Yüksek kupa sayısı, oyuncunun yeteneğini ve hesabın zamanını gösterir. Genellikle 25K+ kupa, değerli hesaplar arasında kabul edilir.

2. Karakterler

• 5 Efsanevi (Legendary) ve 21 Gizemli (Mythic) karaktere sahip olmak, hesabın değerini önemli ölçüde artırır.
  • Efsanevi karakterler (özellikle Surge ve Mortis) ve her karakterin belirli bir seviyeye (1K kupa üstü) ulaşmış olması, oyunun önemli unsurlarından biridir.
  • Surge'un "Kanka" unvanına sahip olması, ek bir değer katar. Unvanlar, oyun içindeki başarıları simgeler.

3. Kostümler

• 79 kostüm, oldukça fazla ve oyunda olmayan 3 özel kostüm (Ricochet, Squad Busters Shelly ve Kırmızı Ejderha Jessie) gerçekten özel bir durum. Bu kostümler, piyasada bulması zor ve koleksiyon değeri taşır.
  • Özel kostümler ve nadir karakterler, bir hesabın değerini önemli ölçüde artırabilir.

4. Geçmiş Pass Durumu

• Hesabın bir kez Pass almış olması, genellikle hesabın geçmişte önemli içeriklere erişim sağladığını gösterir. Ancak, şu an Pass olmaması, bazen hesabın değerini etkileyebilir, çünkü Pass ile elde edilen özel içerikler zamanla kaybolur.

5. Pazar ve Arz-Talep Durumu

• Hesap değerlerinin belirlenmesinde arz-talep dengesi büyük rol oynar. Brawl Stars hesapları, genellikle 300 TL ile 1500 TL arasında değişen fiyatlarla satılmaktadır, ancak bu fiyatlar farklı siteler, oyuncu talepleri ve hesap özelliklerine göre değişir.
  • Yüksek kupa sayısı ve özel kostümler hesabınızın değerini artırır. Bu tür hesaplar, genellikle 1000 TL ile 3000 TL arasında fiyatlarla alıcı bulabilir.

Tahmini Değer:​

Hesabınızda bulunan yüksek kupa sayısı, efsanevi ve gizemli karakterler, özel kostümler ve unvanlar göz önünde bulundurulduğunda, 1500 TL ile 2500 TL arasında bir değer tahmin edilebilir. Bu fiyat, hesabın özel nadir içeriklere sahip olmasından dolayı değişkenlik gösterebilir.

Hesabınızın yaklaşık değeri 1500 TL ile 2500 TL arasında olabilir. Ancak, nihai fiyatı belirleyen faktör, alıcı ve satıcı arasındaki pazarlık, özel kostümlerin nadirliği ve diğer oyuncu talepleridir.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri