sa ben database yi kuruyorum ama filesler hata veriyo pc w10 64 bit sql 2014 kullanıyom yanlıs programlamı kurmaya calısıyom acaba dunden beri yapamadım
oto obdc var onu kullanıyom pc den bişe yazmıyom
Gameserver ini yada login server ini içine bak orada yazar odbc ye hangi isimleri yazman gerektiğioto obdc var onu kullanıyom pc den bişe yazmıyom
oto obdc var onu kullanıyom pc den bişe yazmıyomOdbc hatası o ne yazıyorsun odbc ye
Oto odbc eski sistem ise olmaz yeniler farklıoto obdc var onu kullanıyom pc den bişe yazmıyom
oto obdc var onu kullanıyom pc den bişe yazmıyom
Gameserver ini yada login server ini içine bak orada yazar odbc ye hangi isimleri yazman gerektiğioto obdc var onu kullanıyom pc den bişe yazmıyom
YAZIYOM BU SEFERDE DATABASEYİ GÖRMÜYO ACABA OTO ODBC KULLANSAM OLMAZMIGameserver ini yada login server ini içine bak orada yazar odbc ye hangi isimleri yazman gerektiği
yeni sistem odbc varmı acaba sayfada pc dekini ayarlıyamıyorumOto odbc eski sistem ise olmaz yeniler farklı
Yarın sabah 10 san sonra müsait olurum any verirsen bakayımyeni sistem odbc varmı acaba sayfada pc dekini ayarlıyamıyorum
Girmek istediğin client uyumsuzdur başka client ile denebiri yardım edebilirmi oyuna girmiyo siyah ekranda kalıyo qelmiyo ekran