Neler yeni

Patch atma sorunu hakkında yardım lütfen

Versiyon
2500

levia

ELF Üye
Kredi
3
Çalıştığım dosyaya ait eski patchler var ve ben bunların atılmasını istemiyorum. ama launchere tıklayınca patchleri atıyor ama ftp de benim ip m olduğu için atamıyor. yinede launcherde start diyince eski acs nin dll dosyası eksik diyor.
knightonline.exe de gömülü olan exeyi kaldırdım ben. Patch atmasını nasıl engellerim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
version kısmından kaldırdım bu arada eski patchleri

Çalıştığım dosyaya ait eski patchler var ve ben bunların atılmasını istemiyorum. ama launchere tıklayınca patchleri atıyor ama ftp de benim ip m olduğu için atamıyor. yinede launcherde start diyince eski acs nin dll dosyası eksik diyor.
knightonline.exe de gömülü olan exeyi kaldırdım ben. Patch atmasını nasıl engellerim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
version kısmından kaldırdım bu arada eski patchleri
database ayarını versiyonun kaç ise onu yaz örneğin

1098 1098 1098.zip

şeklinde client ini dosyasından da

[Version]
Files=1098
[IncludeExe]
Last=1098

şeklinde ayarlarsanız atmaz halen atıyor ise launcher src den ayarlamışlardır ordan düzeltmek gerek

Kişi Yorumladı
database ayarını versiyonun kaç ise onu yaz örneğin

1098 1098 1098.zip

şeklinde client ini dosyasından da

[Version]
Files=1098
[IncludeExe]
Last=1098

şeklinde ayarlarsanız atmaz halen atıyor ise launcher src den ayarlamışlardır ordan düzeltmek gerek
src den ayarlanmış o kesin ama neresi işte :D

Kişi Yorumladı
Geri