Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Call of Duty MW3 "Steam oturum açarken zaman aşımına uğradı" hatasi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Call of Duty MW3 "Steam oturum açarken zaman aşımına uğradı" hatasi Selamlar arkadaşlar, yeni PC topladım her şeyi güncel yaklaşık 1 haftadır da sorunsuz oynuyorum oyunu lakin bugün 3-4 saattir PC açık, oyun oynayamıyorum. Oyuna başlıyorum 1-2 dakika sonrasında "Timed out while signing into Steam [Reason: TRAVIS - REILA]" hatası veriyor, bilgisi olan var mı acaba? Steam'den çıkış yapıp tekrar giriş yaptım, modem resetledim, PC resetledim vs. ama sorun hala aynı.

Çözüm
Call of Duty MW3 "Steam oturum açarken zaman aşımına uğradı" hatasi Selamlar arkadaşlar, yeni PC topladım her şeyi güncel yaklaşık 1 haftadır da sorunsuz oynuyorum oyunu lakin bugün 3-4 saattir PC açık, oyun oynayamıyorum. Oyuna başlıyorum 1-2 dakika sonrasında "Timed out while signing into Steam [Reason: TRAVIS - REILA]" hatası veriyor, bilgisi olan var mı acaba? Steam'den çıkış yapıp tekrar giriş yaptım, modem resetledim, PC resetledim vs. ama sorun hala aynı.
  • Ağ bağlantınızı kontrol edin ve modem ile PC'yi yeniden başlatın.
  • Steam'den oyunun dosyalarını doğrulayın.
  • Steam'i yönetici olarak çalıştırın.
  • Steam sunucu durumunu kontrol edin.
  • DNS ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin.
  • Anti-v*rüs ve güvenlik duvarı...
  • Ağ bağlantınızı kontrol edin ve modem ile PC'yi yeniden başlatın.
  • Steam'den oyunun dosyalarını doğrulayın.
  • Steam'i yönetici olarak çalıştırın.
  • Steam sunucu durumunu kontrol edin.
  • DNS ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin.
  • Anti-v*rüs ve güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri