1299 server files dir.3 senedir kendi bilgisayarıma zevk amaclı olarak kurdugum server larımda kullandığım fileslerdir.Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.Tüm 1299 dbleri destekler..İçerik ;Server filesMapKullanıcılara vericelek patchKurulum ve Kullanım özellikleriOto odbcGm kodlarıOto üyelik gibi ek şeyler vs.NOT:yeniden kullanmaya başladım hala işimi görüyor win 8 de bazı sorunlar gösterdi çözümleri şunlar;Hepsini yönetici olarak çalıştırınLogin serveri windows wista service pack 2 uyumluluk modunda çalıştırınIrk seçme ekranında takılırsa ,Aujard' ı win XP service Pack 2 uyumluluk modunda çalıştırın sorun yaşamazsınız.
Buyrun link :
[Gizli içerik][/QUO
tesekkurler
teseekkurler1299 server files dir.3 senedir kendi bilgisayarıma zevk amaclı olarak kurdugum server larımda kullandığım fileslerdir.Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.Tüm 1299 dbleri destekler..İçerik ;Server filesMapKullanıcılara vericelek patchKurulum ve Kullanım özellikleriOto odbcGm kodlarıOto üyelik gibi ek şeyler vs.NOT:yeniden kullanmaya başladım hala işimi görüyor win 8 de bazı sorunlar gösterdi çözümleri şunlar;Hepsini yönetici olarak çalıştırınLogin serveri windows wista service pack 2 uyumluluk modunda çalıştırınIrk seçme ekranında takılırsa ,Aujard' ı win XP service Pack 2 uyumluluk modunda çalıştırın sorun yaşamazsınız.
Buyrun link :
[Gizli içerik]