knight343238654
ELF Üye
eeeeeeeeeetretyertyerty1299 server files dir.3 senedir kendi bilgisayarıma zevk amaclı olarak kurdugum server larımda kullandığım fileslerdir.Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.Tüm 1299 dbleri destekler..İçerik ;Server filesMapKullanıcılara vericelek patchKurulum ve Kullanım özellikleriOto odbcGm kodlarıOto üyelik gibi ek şeyler vs.NOT:yeniden kullanmaya başladım hala işimi görüyor win 8 de bazı sorunlar gösterdi çözümleri şunlar;Hepsini yönetici olarak çalıştırınLogin serveri windows wista service pack 2 uyumluluk modunda çalıştırınIrk seçme ekranında takılırsa ,Aujard' ı win XP service Pack 2 uyumluluk modunda çalıştırın sorun yaşamazsınız.
Buyrun link :
Gizli içerikBu içeriği yalnızca VIP Üye grupları görebilir. Üyeliğinizi hemen buradan yükseltebilirsiniz.
bakalım1299 server files dir.3 senedir kendi bilgisayarıma zevk amaclı olarak kurdugum server larımda kullandığım fileslerdir.Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.Tüm 1299 dbleri destekler..İçerik ;Server filesMapKullanıcılara vericelek patchKurulum ve Kullanım özellikleriOto odbcGm kodlarıOto üyelik gibi ek şeyler vs.NOT:yeniden kullanmaya başladım hala işimi görüyor win 8 de bazı sorunlar gösterdi çözümleri şunlar;Hepsini yönetici olarak çalıştırınLogin serveri windows wista service pack 2 uyumluluk modunda çalıştırınIrk seçme ekranında takılırsa ,Aujard' ı win XP service Pack 2 uyumluluk modunda çalıştırın sorun yaşamazsınız.
Buyrun link :
Gizli içerikBu içeriği yalnızca VIP Üye grupları görebilir. Üyeliğinizi hemen buradan yükseltebilirsiniz.
beleş yap şunu kknk1299 server files dir.3 senedir kendi bilgisayarıma zevk amaclı olarak kurdugum server larımda kullandığım fileslerdir.Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.Tüm 1299 dbleri destekler..İçerik ;Server filesMapKullanıcılara vericelek patchKurulum ve Kullanım özellikleriOto odbcGm kodlarıOto üyelik gibi ek şeyler vs.NOT:yeniden kullanmaya başladım hala işimi görüyor win 8 de bazı sorunlar gösterdi çözümleri şunlar;Hepsini yönetici olarak çalıştırınLogin serveri windows wista service pack 2 uyumluluk modunda çalıştırınIrk seçme ekranında takılırsa ,Aujard' ı win XP service Pack 2 uyumluluk modunda çalıştırın sorun yaşamazsınız.
Buyrun link :
Thx1299 server files dir.3 senedir kendi bilgisayarıma zevk amaclı olarak kurdugum server larımda kullandığım fileslerdir.Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.Tüm 1299 dbleri destekler..İçerik ;Server filesMapKullanıcılara vericelek patchKurulum ve Kullanım özellikleriOto odbcGm kodlarıOto üyelik gibi ek şeyler vs.NOT:yeniden kullanmaya başladım hala işimi görüyor win 8 de bazı sorunlar gösterdi çözümleri şunlar;Hepsini yönetici olarak çalıştırınLogin serveri windows wista service pack 2 uyumluluk modunda çalıştırınIrk seçme ekranında takılırsa ,Aujard' ı win XP service Pack 2 uyumluluk modunda çalıştırın sorun yaşamazsınız.
Buyrun link :
elinize sağlık deneyeceğim1299 server files dir.3 senedir kendi bilgisayarıma zevk amaclı olarak kurdugum server larımda kullandığım fileslerdir.Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.Tüm 1299 dbleri destekler..İçerik ;Server filesMapKullanıcılara vericelek patchKurulum ve Kullanım özellikleriOto odbcGm kodlarıOto üyelik gibi ek şeyler vs.NOT:yeniden kullanmaya başladım hala işimi görüyor win 8 de bazı sorunlar gösterdi çözümleri şunlar;Hepsini yönetici olarak çalıştırınLogin serveri windows wista service pack 2 uyumluluk modunda çalıştırınIrk seçme ekranında takılırsa ,Aujard' ı win XP service Pack 2 uyumluluk modunda çalıştırın sorun yaşamazsınız.
Buyrun link :