Neler yeni

[YENİLENDİ]1453 Orjinal Server Files Fire Drake [Server FİLES]

Evet Arkadaşlar Yoğun İstek Üzerine Arşivimde Mevcut Olan Koray Arkaşımızın Bi aralar Üzerinde çalıstıgı Ve Geliştirdigi 1453 Server filesleri Merak eden veya İsteyen Çok Oldugu İçin Uploand Ettim ;Öncelikle Belirtmek İsterimki Orji 1453 server Fileslerdir Filesleri Merak eden arkadaşlar Sorunsuzca giriş yapabılır Bilgisi var ise az cok Test edebılırler filesleri.Nasıl nasıl nasıl Diye mesaj atmayın Uzun süredir Ugrasmıyorum Ve cidden Yeterli bilgisi olmayan Arkadaslar Bu fileslerle Boşuna zamanını Harcamasın Ama inanıyorumkı bu dosyalrın uzerınden 1 yıl Gecti paylaştıgımda Bu filesleri Geliştirebılcek Arkadaşlar olacaktır Onların Başarılarını Simdiden Tebrik ederim.Yarım kalmış Bir çalısmaydı umarım devamını getırırler.Bütün Dosyalar ALINTIDIR​
Dosyanın İçinde​
Client Dosyaları​
Server Filesler​
OTO ODBC Mevcuttur​

elfdailyindirmelinkleri.png

*** Hidden text: cannot be quoted. ***​

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Arkadaşlar Resim atmak ısterdım ama malasef elımde mevcut degıl SERVER FİLESLER SQL 2000 de Verimli şekilde çalışmıtır Digerlerinde Test etme Fırsatım olmadı​

LÜTFEN v*rüs kontrolünden Gecirin Sorumluluk Sahibi degilim

eyw

Kişi Yorumladı
Evet Arkadaşlar Yoğun İstek Üzerine Arşivimde Mevcut Olan Koray Arkaşımızın Bi aralar Üzerinde çalıstıgı Ve Geliştirdigi 1453 Server filesleri Merak eden veya İsteyen Çok Oldugu İçin Uploand Ettim ;Öncelikle Belirtmek İsterimki Orji 1453 server Fileslerdir Filesleri Merak eden arkadaşlar Sorunsuzca giriş yapabılır Bilgisi var ise az cok Test edebılırler filesleri.Nasıl nasıl nasıl Diye mesaj atmayın Uzun süredir Ugrasmıyorum Ve cidden Yeterli bilgisi olmayan Arkadaslar Bu fileslerle Boşuna zamanını Harcamasın Ama inanıyorumkı bu dosyalrın uzerınden 1 yıl Gecti paylaştıgımda Bu filesleri Geliştirebılcek Arkadaşlar olacaktır Onların Başarılarını Simdiden Tebrik ederim.Yarım kalmış Bir çalısmaydı umarım devamını getırırler.Bütün Dosyalar ALINTIDIR​
Dosyanın İçinde​
Client Dosyaları​
Server Filesler​
OTO ODBC Mevcuttur​

*** Hidden text: cannot be quoted. ***​

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Arkadaşlar Resim atmak ısterdım ama malasef elımde mevcut degıl SERVER FİLESLER SQL 2000 de Verimli şekilde çalışmıtır Digerlerinde Test etme Fırsatım olmadı​

LÜTFEN v*rüs kontrolünden Gecirin Sorumluluk Sahibi degilim

teşekkürler

Kişi Yorumladı
是的,朋友们,根据大众的要求,我已经上传了我们的朋友Koray在我的存档中已经工作和开发了一段时间的1453服务器文件,因为有很多人好奇或想要它们。需要指出的是,原来的1453服务器文件是这些文件,有问题的朋友可以登录,或多或少地测试一下文件。不要发消息询问“。怎么样怎么样怎么样”长我已经尝试了一段时间了,说真的,没有足够知识的朋友不要在这些文件上浪费时间,但我相信当我分享这些文件时,1年过去了,会有朋友可以的。我提前祝贺他们的成功,这是一项未完成的工作,我希望他们继续下去。​
文件内部​
客户文件​
服务器文件管理器​
自动 ODBC 可用​

*** 隐藏文字:无法引用。***​

*** 隐藏文字:无法引用。***

朋友,我想发送一张图片,但不幸的是我没有它在SQL 2000中有效地工作。我没有机会在其他人中测试它。​

请检查是否有病毒,我不承担任何责任。

Kişi Yorumladı
Geri