Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü TWD sezon 1 buga girdi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
TWD sezon 1 buga girdi Arkadaşlar sezon 1 bölüm 1'de burada kaldım rraenenin videosunu izlediğimde baltayla kilidi kırıyor fakat bende kırdırmıyor. Her şeyi denedim hiçbir şekilde geçemiyorum burayı. Ne yapacağım?

Çözüm
TWD sezon 1 buga girdi Arkadaşlar sezon 1 bölüm 1'de burada kaldım rraenenin videosunu izlediğimde baltayla kilidi kırıyor fakat bende kırdırmıyor. Her şeyi denedim hiçbir şekilde geçemiyorum burayı. Ne yapacağım?

Merhaba! The Walking Dead: Sezon 1, Bölüm 1'de balta ile kilidi kıramama sorunu, bazı oyuncuların karşılaştığı bir problemdir. Bu durumu aşmak için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Doğru Nesneyi Hedefleyin:
    • Baltayı kullanırken, kilidin tam üzerine nişan aldığınızdan emin olun. Oyun, belirli bir noktaya odaklanmanızı gerektirebilir.
  2. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:
    • Oyun dosyalarınızda eksiklik veya bozulma olabilir. Kullandığınız platformun (Steam, Epic Games vb.) oyun...

Merhaba! The Walking Dead: Sezon 1, Bölüm 1'de balta ile kilidi kıramama sorunu, bazı oyuncuların karşılaştığı bir problemdir. Bu durumu aşmak için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Doğru Nesneyi Hedefleyin:
    • Baltayı kullanırken, kilidin tam üzerine nişan aldığınızdan emin olun. Oyun, belirli bir noktaya odaklanmanızı gerektirebilir.
  2. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:
    • Oyun dosyalarınızda eksiklik veya bozulma olabilir. Kullandığınız platformun (Steam, Epic Games vb.) oyun dosyalarını doğrulama özelliğini kullanarak bu dosyaları kontrol edin ve gerekirse onarın.
  3. Farklı Bir Cihaz veya Platform Deneyin:
    • Eğer mümkünse, oyunu başka bir bilgisayarda veya konsolda deneyerek sorunun cihazınıza özgü olup olmadığını belirleyin.
  4. Oyun Güncellemelerini Kontrol Edin:
    • Oyunun en son güncellemelerini yüklediğinizden emin olun. Güncellemeler, bu tür hataları düzeltebilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri