Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü fc25 oyundan atma problemi

• Konuyu başlatan dvsein
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.
D

dvsein

Misafir
internette dolanan nerdeyse her şeyi denedim ve kurcalayarak bir şekilde oyunu açmayı başardım ama bu seferde beni sürekli introyu geçtikten sonra atmaya başladı. ilk zamanlarda bazen directX out of memory hatası veriyordu sürücüleri güncelledim, grafik ayarlarını bilgisayarıma göre ayarladım bilmiyorum her şeyi yaptım çok uğraştım oyunda 6 saat oynamışım gibi gözüküyor ama 1 dakika bile oynamadım. bilgisayarım macbook pro bootcamp ile açmaya çalışıyorum grafik kartım dahili intel iris plus 667, oyun açılır mı onu da bilmiyorum. eğer bir yolu varsa bütün fikirlere açığım

Çözüm
internette dolanan nerdeyse her şeyi denedim ve kurcalayarak bir şekilde oyunu açmayı başardım ama bu seferde beni sürekli introyu geçtikten sonra atmaya başladı. ilk zamanlarda bazen directX out of memory hatası veriyordu sürücüleri güncelledim, grafik ayarlarını bilgisayarıma göre ayarladım bilmiyorum her şeyi yaptım çok uğraştım oyunda 6 saat oynamışım gibi gözüküyor ama 1 dakika bile oynamadım. bilgisayarım macbook pro bootcamp ile açmaya çalışıyorum grafik kartım dahili intel iris plus 667, oyun açılır mı onu da bilmiyorum. eğer bir yolu varsa bütün fikirlere açığım

MacBook Pro'nuzda Boot Camp aracılığıyla Counter-Strike 2 (CS2) oynamaya çalışırken yaşadığınız sorunlar, özellikle "DirectX out of memory" hatası ve oyunun...

MacBook Pro'nuzda Boot Camp aracılığıyla Counter-Strike 2 (CS2) oynamaya çalışırken yaşadığınız sorunlar, özellikle "DirectX out of memory" hatası ve oyunun introdan sonra kapanması, donanım ve yazılım uyumluluğuyla ilgili olabilir. Intel Iris Plus 667 gibi dahili grafik birimleri, yüksek performans gerektiren oyunlar için sınırlı kapasiteye sahiptir.

Olası Çözüm Yolları:

1. Grafik Sürücülerini Güncelleyin:
    • Boot Camp ile Windows çalıştırırken, Apple'ın sağladığı sürücüler genellikle en güncel olmayabilir. Intel'in resmi web sitesinden en son grafik sürücülerini indirip kurmayı deneyin. Ancak, bu sürücülerin Boot Camp ile tam uyumlu olmayabileceğini unutmayın.
  2. Grafik Ayarlarını Optimize Edin:
    • Oyun içi grafik ayarlarını en düşük seviyeye getirerek performansı artırabilirsiniz. Ayrıca, Intel Iris grafik biriminin güç ayarlarını "Maksimum Performans" olarak ayarlamak faydalı olabilir.
  3. DirectX Sorunlarını Giderin:
    • "DirectX out of memory" hatası, genellikle grafik belleği yetersizliğinden kaynaklanır. Dahili grafik birimleri, paylaşımlı bellek kullandığından, bu tür hatalarla karşılaşabilirsiniz. DirectX'in en güncel sürümünü Microsoft'un resmi sitesinden indirip kurmayı deneyin.
  4. Donanım Yükseltmeyi Düşünün:
    • MacBook Pro'nuzun dahili grafik birimi, CS2 gibi oyunlar için yeterli olmayabilir. Eğer mümkünse, harici bir GPU (eGPU) kullanarak grafik performansını artırabilirsiniz. Ancak, bu çözüm ek maliyet ve uyumluluk kontrolleri gerektirir.
  5. Alternatif Sistemler:
    • Eğer macOS üzerinde kalmak isterseniz, oyunun macOS sürümü mevcutsa bunu deneyebilirsiniz. Veya, başka bir Windows tabanlı bilgisayarda oyunu çalıştırmak da bir seçenek olabilir.
Sonuç olarak, mevcut donanımınızla CS2'yi stabil bir şekilde çalıştırmak zor olabilir. Yukarıdaki adımları deneyerek performansı artırmayı deneyebilirsiniz, ancak dahili grafik biriminin sınırlamaları nedeniyle tam bir çözüm garanti edilemez.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri