Neler yeni

Çözüldü Tüm bağlı cihazlardan Supercell ID hesabını kaldırmak

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Tüm bağlı cihazlardan Supercell ID hesabını kaldırmak Merhaba. Küçük kuzenime 1 hafta önce eski Supercell hesabını banlattı. Bana bayağı ağlayıp zırladı. Ben de daha fazla ağlayıp başımda durmasın, kendi hesabımı verdim ama şimdi onun haberi olmadan nasıl o cihazdan nasıl çıkış yapabilirim?

Çözüm
Tüm bağlı cihazlardan Supercell ID hesabını kaldırmak Merhaba. Küçük kuzenime 1 hafta önce eski Supercell hesabını banlattı. Bana bayağı ağlayıp zırladı. Ben de daha fazla ağlayıp başımda durmasın, kendi hesabımı verdim ama şimdi onun haberi olmadan nasıl o cihazdan nasıl çıkış yapabilirim?
Supercell ID hesabınızı tüm bağlı cihazlardan kaldırmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Oyuna girdikten sonra ayarlar kısmında Supercell ID’ye dokunun.
  • Ayar tuşuna ve ardından çıkış yap tuşuna dokunun.
  • Hesaplar listesinde hesabınızın yanındaki çarpıya dokunun.
  • Hesabınızı silmek istediğinizi onaylayın.
Bu işlem hesabınızı tamamen silmez, sadece cihazlardan bağlantısını keser. Hesabınızı tekrar kullanmak isterseniz, aynı...
Supercell ID hesabınızı tüm bağlı cihazlardan kaldırmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Oyuna girdikten sonra ayarlar kısmında Supercell ID’ye dokunun.
  • Ayar tuşuna ve ardından çıkış yap tuşuna dokunun.
  • Hesaplar listesinde hesabınızın yanındaki çarpıya dokunun.
  • Hesabınızı silmek istediğinizi onaylayın.
Bu işlem hesabınızı tamamen silmez, sadece cihazlardan bağlantısını keser. Hesabınızı tekrar kullanmak isterseniz, aynı e-posta adresiyle yeniden giriş yapabilirsiniz.

Eğer hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız, Supercell destek portalından kişisel verilerin silinmesi talebi gönderebilirsiniz. Ancak bu işlem geri alınamaz, bu yüzden dikkatli olun.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri