Neler yeni

Çözüldü Standoff "Root erişimini devre dışı bırakın" hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Standoff "Root erişimini devre dışı bırakın" hatası Arkadaşlar bugün öylesine bir Standoff gireyim bir iki el atar çıkarım dedim, oyunu açtım karşıma böyle bir pencere çıktı, ne yapmam lazım? Cihaz Redmi Note 10 Pro.

Screenshot_2024-01-22-15-15-38-967_com.axlebolt.standoff2.jpg

Çözüm
Standoff "Root erişimini devre dışı bırakın" hatası Arkadaşlar bugün öylesine bir Standoff gireyim bir iki el atar çıkarım dedim, oyunu açtım karşıma böyle bir pencere çıktı, ne yapmam lazım? Cihaz Redmi Note 10 Pro.

Merhaba! "Root erişimini devre dışı bırakın" hatası, Standoff 2 gibi oyunlar, root'lanmış cihazları tespit ettiğinde bu hatayı verebilir. Cihazınızda root işlemi yapılmışsa, oyun bunu tespit edip giriş yapmanıza engel olabilir.

Bu hatayı düzeltmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

Merhaba! "Root erişimini devre dışı bırakın" hatası, Standoff 2 gibi oyunlar, root'lanmış cihazları tespit ettiğinde bu hatayı verebilir. Cihazınızda root işlemi yapılmışsa, oyun bunu tespit edip giriş yapmanıza engel olabilir.

Bu hatayı düzeltmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

Bu adımları takip ederek hatayı çözmeyi deneyebilirsiniz. Eğer root yapılmadığı halde bu hatayı alıyorsanız, oyun veritabanı ile ilgili bir hata olabilir ve oyunun güncellenmesini beklemeniz gerekebilir.

Son düzenleme:
1 Kişi Yorumladı
C
Croxsia1 yorumladı
Hmm

Oyla 0
Çözüm
Geri