delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 443 Çözümler 6 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 28 9 Ara 2023 #1 Arkadaşlar maradona cash premium kırdırma npc ekledim fakat beginner helber NPC ile çakışıyor event dosyası ikiside 30001 kod ile başlıyor ne yapmalıyım event kodunumu değiştirmeliyim yoksa npc kodunumu event işinden anlayan bir arkadaş varmı
Arkadaşlar maradona cash premium kırdırma npc ekledim fakat beginner helber NPC ile çakışıyor event dosyası ikiside 30001 kod ile başlıyor ne yapmalıyım event kodunumu değiştirmeliyim yoksa npc kodunumu event işinden anlayan bir arkadaş varmı
delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 443 Çözümler 6 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 28 10 Ara 2023 #2 delitay' Alıntı: Arkadaşlar maradona cash premium kırdırma npc ekledim fakat beginner helber NPC ile çakışıyor event dosyası ikiside 30001 kod ile başlıyor ne yapmalıyım event kodunumu değiştirmeliyim yoksa npc kodunumu event işinden anlayan bir arkadaş varmı Genişletmek için tıkla ... O kadar kişi bakmış Yokmu içinizde bir kişi anlayan hep mi benim gibi boş adamsınız Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote
delitay' Alıntı: Arkadaşlar maradona cash premium kırdırma npc ekledim fakat beginner helber NPC ile çakışıyor event dosyası ikiside 30001 kod ile başlıyor ne yapmalıyım event kodunumu değiştirmeliyim yoksa npc kodunumu event işinden anlayan bir arkadaş varmı Genişletmek için tıkla ... O kadar kişi bakmış Yokmu içinizde bir kişi anlayan hep mi benim gibi boş adamsınız
delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 443 Çözümler 6 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 28 13 Ara 2023 #3 hala çözüm bulamadım Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote
delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 443 Çözümler 6 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 28 13 Ara 2023 #4 delitay' Alıntı: hala çözüm bulamadım Genişletmek için tıkla ... tamam gerek kalmadı herzamanki gibi yine yardım eden olmadı halleddim konuyu silebilirsiniz Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote
delitay' Alıntı: hala çözüm bulamadım Genişletmek için tıkla ... tamam gerek kalmadı herzamanki gibi yine yardım eden olmadı halleddim konuyu silebilirsiniz