Neler yeni

Need For Speed Most Wanted Apk Oyun İndir

ELFDaily 

#code
Yönetici
Katılım
15 Ara 2015
Mesajlar
2,429
Çözümler
216
Puanları
216
Konum
Bursa
Kredi
14
aronzyv.jpg


Need for Speed Most Wanted Apk Oyun İndir Sürümü v1.3.68 MOD APK, EA GAMES tarafından geliştirilen bu eşsiz mobil oyunu, oyun sektörünün lider stüdyolarından biri olan Electronic Arts'ın imzasını taşıyor. İstekler arasında yer alan güncel sürüm talebine karşılık, en son sürüm olan v1.3.68'ı sizinle paylaşmak istiyorum.

Oyundaki maddi zorlukları ve genel zorlukları aşmak için, sınırsız para, sınırsız SP, tüm arabaların açık olduğu ve sınırsız nitro gibi özelliklere sahip olan MOD APK ile karşınızdayım. Bu sayede oyunun tadını çıkarabilir ve rakiplerinizi kolayca alt edebilirsiniz. Ayrıca, tüm arabalar kullanıma hazır, istediğinizi seçmek tamamen parmaklarınızın ucunda. SRT Viper GTS, Porsche 911 Carrera S, Hummer H1 gibi 40'tan fazla araç sizi bekliyor.

Oyunun 3D grafiklere sahip olması ve ses kalitesinin üst seviyede olması, gerçek bir oyun deneyimi sunuyor. Kontrolleri ise joystick veya sensör ile sağlamak mümkün. NFS Most Wanted, Play Store'da 13.52TL karşılığında bulunmakta ve şu ana kadar 28.000'den fazla indirilmiş durumda.

KURULUM ADIMLARI
  1. NFS Most Wanted v1.3.68 SD DATA dosyasını indirin ve ardından rardan çıkarın. "com.ea.games.nfs13_row" adlı dosyayı android/data klasörüne atın.
  2. NFS Most Wanted v1.3.68 MOD APK dosyasını indirin, kurulumu gerçekleştirin ve oyunu başlatın.
  3. Need for Speed Most Wanted 1.3.68 para hile apk: Oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterli olacaktır.
  4. Need for Speed Most Wanted 1.3.68 sınırsız nitro hile apk: Yarış esnasında istediğiniz kadar nitro kullanabilirsiniz.
  5. Need for Speed Most Wanted 1.3.68 SP hile apk: Oyuna giriş yaptığınızda SP miktarına bakmanız yeterlidir.
  6. Need for Speed Most Wanted 1.3.68 araba hile apk: Oyuna giriş yaptığınızda tüm arabalar kullanıma hazır bir şekilde karşınıza çıkacaktır.

İndir:
 

Üst