Saints Paylaşımcı Üye Katılım 28 Kas 2022 Mesajlar 135 Puanları 36 Konum Ankara Kredi 19 3 Eki 2023 #21 ELFDaily' Alıntı: @P̷r̷e̷n̷s̷e̷s̷ elinizde varsa paylaşır mısınız Genişletmek için tıkla ... Çok iyi olur şimdiden teşekkürler Kişi Yorumladı
ELFDaily' Alıntı: @P̷r̷e̷n̷s̷e̷s̷ elinizde varsa paylaşır mısınız Genişletmek için tıkla ... Çok iyi olur şimdiden teşekkürler
L lm88088 ELF Üye Katılım 30 Kas 2023 Mesajlar 2 Puanları 1 Konum 1231313 Kredi 0 30 Kas 2023 #22 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kişi Yorumladı
asus Paylaşımcı Üye Katılım 21 Şub 2017 Mesajlar 132 Puanları 36 Kredi 8 30 Nis 2024 #23 P̷r̷e̷n̷s̷e̷s̷' Alıntı: Paket içeriğinde bulunanlar; Full GameServer Source Full AntiCheat Source UIF Encryptor & Decryptor + Source Unpack Exe All Version Quest System All Version Launcher Source v1098, v1534, v2369 Tüm Clientler K.O Panel + Kurulum Anlatım Database + Kurulum Anlatım Özellikleri Npc'den Irk / Job / Kılık Değiştirme Özelliği Offline Merchant Özelliği Yenilenmiş Tekrarlanabilir CR Sistemi CTRL Minor Özelliği Her mesafeden Kaçırmadan Kutu Alan Auto Lot Özelliği Npc'den Erişilebilen Clan Bankası Sistemi Özellikli Clan Premium Sistemi Özellikli Cape Bonus Sistemi Tüm Joblara Özel Rank Sistemi Uzaktan Stat/Skill Sıfırlama Offline Pazar Özelliği Kişiye Özel TAG Sistemi Anti AFK Mob Sistemi (Genie Seçmez-Makro Kullanılmaz) Oto 1'leme Sistemi (Target) Karakter Sıralama Değiştirebilme Gelişmiş Drop ve Mob Arama Ekranı F10 Option FPSGöstergesi Eklendi F10 Game option2 Death Notice Özelliği (Herkes/Ben/Party) F12 Client Gizleme Sistemi Objeleri Gizleme Özelliği (F10) + Alttan Nowa + Skill Target High Class, Middle Class, Low Class Trina Çeşitleri Pelerin ve Emblem Gizleme Özelliği Block Party Teleport (TP) Özelliği HUD Sistemi Aktif Edildi User Info Özelliği Yenilendi Harita Oylama İle Savaş Haritası Belirleme Sistemi Düşman İşaretleme Sistemi İle Partynizi Rahatlıkla Yönlendirebilirsiniz Günün Belirli Saatlerinde Merchan(Pazar) Açarak %5 Exp Event ile Exp Kazanabilirsiniz Slayt(Ekran Bugu) Vb. İllegal Yöntemler Tamamen Fixlenmiştir MykoSoft Koruma Sistemi İle İllegal Girişler Tamamen engellenmiştir. Oyuncularımıza Güvenlikli Ve Hileden Uzak, Eşit Bir Altyapı Sunuyoruz Oyun İçi User Info Özelliği İle Karakterlere Sağ Tıklayarak Envanterlerine Bakabilirsiniz Magic Bag (Extra Inventory) İle Envanterinize Daha Çok Eşya Alabilirsiniz Event Takvimi : HP Barın Yanındaki Saat İconuna Tıklayarak Günlük Event Takvimine Ulaşabilirsiniz Dosyalar ücretsiz paylaşılmıştır Db Web Panel: https://www.elfdaily.com/konu/istirap-acs-database-client-panel-eksiksiz.4899/ Client: https://www.elfdaily.com/konu/istirap-1098-client.4888/ Genişletmek için tıkla ... teşekürler Kişi Yorumladı
P̷r̷e̷n̷s̷e̷s̷' Alıntı: Paket içeriğinde bulunanlar; Full GameServer Source Full AntiCheat Source UIF Encryptor & Decryptor + Source Unpack Exe All Version Quest System All Version Launcher Source v1098, v1534, v2369 Tüm Clientler K.O Panel + Kurulum Anlatım Database + Kurulum Anlatım Özellikleri Npc'den Irk / Job / Kılık Değiştirme Özelliği Offline Merchant Özelliği Yenilenmiş Tekrarlanabilir CR Sistemi CTRL Minor Özelliği Her mesafeden Kaçırmadan Kutu Alan Auto Lot Özelliği Npc'den Erişilebilen Clan Bankası Sistemi Özellikli Clan Premium Sistemi Özellikli Cape Bonus Sistemi Tüm Joblara Özel Rank Sistemi Uzaktan Stat/Skill Sıfırlama Offline Pazar Özelliği Kişiye Özel TAG Sistemi Anti AFK Mob Sistemi (Genie Seçmez-Makro Kullanılmaz) Oto 1'leme Sistemi (Target) Karakter Sıralama Değiştirebilme Gelişmiş Drop ve Mob Arama Ekranı F10 Option FPSGöstergesi Eklendi F10 Game option2 Death Notice Özelliği (Herkes/Ben/Party) F12 Client Gizleme Sistemi Objeleri Gizleme Özelliği (F10) + Alttan Nowa + Skill Target High Class, Middle Class, Low Class Trina Çeşitleri Pelerin ve Emblem Gizleme Özelliği Block Party Teleport (TP) Özelliği HUD Sistemi Aktif Edildi User Info Özelliği Yenilendi Harita Oylama İle Savaş Haritası Belirleme Sistemi Düşman İşaretleme Sistemi İle Partynizi Rahatlıkla Yönlendirebilirsiniz Günün Belirli Saatlerinde Merchan(Pazar) Açarak %5 Exp Event ile Exp Kazanabilirsiniz Slayt(Ekran Bugu) Vb. İllegal Yöntemler Tamamen Fixlenmiştir MykoSoft Koruma Sistemi İle İllegal Girişler Tamamen engellenmiştir. Oyuncularımıza Güvenlikli Ve Hileden Uzak, Eşit Bir Altyapı Sunuyoruz Oyun İçi User Info Özelliği İle Karakterlere Sağ Tıklayarak Envanterlerine Bakabilirsiniz Magic Bag (Extra Inventory) İle Envanterinize Daha Çok Eşya Alabilirsiniz Event Takvimi : HP Barın Yanındaki Saat İconuna Tıklayarak Günlük Event Takvimine Ulaşabilirsiniz Dosyalar ücretsiz paylaşılmıştır Db Web Panel: https://www.elfdaily.com/konu/istirap-acs-database-client-panel-eksiksiz.4899/ Client: https://www.elfdaily.com/konu/istirap-1098-client.4888/ Genişletmek için tıkla ... teşekürler
B beyaztt9@gmail. ELF Üye Katılım 7 Mar 2024 Mesajlar 4 Puanları 1 Konum Antalya Kredi 0 29 Tem 2024 #24 eyvallah Kişi Yorumladı
D dogankrm ELF Üye Katılım 26 Eyl 2024 Mesajlar 16 Puanları 1 Konum diyar Kredi 0 1 Eki 2024 #25 LİNK KIRIK Kişi Yorumladı
deathzone ELF Üye Katılım 9 Eki 2024 Mesajlar 30 Puanları 16 Konum turkiye Kredi 0 12 Eki 2024 #26 P̷r̷e̷n̷s̷e̷s̷' Alıntı: Paket içeriğinde bulunanlar; Full GameServer Source Full AntiCheat Source UIF Encryptor & Decryptor + Source Unpack Exe All Version Quest System All Version Launcher Source v1098, v1534, v2369 Tüm Clientler K.O Panel + Kurulum Anlatım Database + Kurulum Anlatım Özellikleri Npc'den Irk / Job / Kılık Değiştirme Özelliği Offline Merchant Özelliği Yenilenmiş Tekrarlanabilir CR Sistemi CTRL Minor Özelliği Her mesafeden Kaçırmadan Kutu Alan Auto Lot Özelliği Npc'den Erişilebilen Clan Bankası Sistemi Özellikli Clan Premium Sistemi Özellikli Cape Bonus Sistemi Tüm Joblara Özel Rank Sistemi Uzaktan Stat/Skill Sıfırlama Offline Pazar Özelliği Kişiye Özel TAG Sistemi Anti AFK Mob Sistemi (Genie Seçmez-Makro Kullanılmaz) Oto 1'leme Sistemi (Target) Karakter Sıralama Değiştirebilme Gelişmiş Drop ve Mob Arama Ekranı F10 Option FPSGöstergesi Eklendi F10 Game option2 Death Notice Özelliği (Herkes/Ben/Party) F12 Client Gizleme Sistemi Objeleri Gizleme Özelliği (F10) + Alttan Nowa + Skill Target High Class, Middle Class, Low Class Trina Çeşitleri Pelerin ve Emblem Gizleme Özelliği Block Party Teleport (TP) Özelliği HUD Sistemi Aktif Edildi User Info Özelliği Yenilendi Harita Oylama İle Savaş Haritası Belirleme Sistemi Düşman İşaretleme Sistemi İle Partynizi Rahatlıkla Yönlendirebilirsiniz Günün Belirli Saatlerinde Merchan(Pazar) Açarak %5 Exp Event ile Exp Kazanabilirsiniz Slayt(Ekran Bugu) Vb. İllegal Yöntemler Tamamen Fixlenmiştir MykoSoft Koruma Sistemi İle İllegal Girişler Tamamen engellenmiştir. Oyuncularımıza Güvenlikli Ve Hileden Uzak, Eşit Bir Altyapı Sunuyoruz Oyun İçi User Info Özelliği İle Karakterlere Sağ Tıklayarak Envanterlerine Bakabilirsiniz Magic Bag (Extra Inventory) İle Envanterinize Daha Çok Eşya Alabilirsiniz Event Takvimi : HP Barın Yanındaki Saat İconuna Tıklayarak Günlük Event Takvimine Ulaşabilirsiniz Dosyalar ücretsiz paylaşılmıştır Db Web Panel: https://www.elfdaily.com/konu/istirap-acs-database-client-panel-eksiksiz.4899/ Client: https://www.elfdaily.com/konu/istirap-1098-client.4888/ Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Kişi Yorumladı
P̷r̷e̷n̷s̷e̷s̷' Alıntı: Paket içeriğinde bulunanlar; Full GameServer Source Full AntiCheat Source UIF Encryptor & Decryptor + Source Unpack Exe All Version Quest System All Version Launcher Source v1098, v1534, v2369 Tüm Clientler K.O Panel + Kurulum Anlatım Database + Kurulum Anlatım Özellikleri Npc'den Irk / Job / Kılık Değiştirme Özelliği Offline Merchant Özelliği Yenilenmiş Tekrarlanabilir CR Sistemi CTRL Minor Özelliği Her mesafeden Kaçırmadan Kutu Alan Auto Lot Özelliği Npc'den Erişilebilen Clan Bankası Sistemi Özellikli Clan Premium Sistemi Özellikli Cape Bonus Sistemi Tüm Joblara Özel Rank Sistemi Uzaktan Stat/Skill Sıfırlama Offline Pazar Özelliği Kişiye Özel TAG Sistemi Anti AFK Mob Sistemi (Genie Seçmez-Makro Kullanılmaz) Oto 1'leme Sistemi (Target) Karakter Sıralama Değiştirebilme Gelişmiş Drop ve Mob Arama Ekranı F10 Option FPSGöstergesi Eklendi F10 Game option2 Death Notice Özelliği (Herkes/Ben/Party) F12 Client Gizleme Sistemi Objeleri Gizleme Özelliği (F10) + Alttan Nowa + Skill Target High Class, Middle Class, Low Class Trina Çeşitleri Pelerin ve Emblem Gizleme Özelliği Block Party Teleport (TP) Özelliği HUD Sistemi Aktif Edildi User Info Özelliği Yenilendi Harita Oylama İle Savaş Haritası Belirleme Sistemi Düşman İşaretleme Sistemi İle Partynizi Rahatlıkla Yönlendirebilirsiniz Günün Belirli Saatlerinde Merchan(Pazar) Açarak %5 Exp Event ile Exp Kazanabilirsiniz Slayt(Ekran Bugu) Vb. İllegal Yöntemler Tamamen Fixlenmiştir MykoSoft Koruma Sistemi İle İllegal Girişler Tamamen engellenmiştir. Oyuncularımıza Güvenlikli Ve Hileden Uzak, Eşit Bir Altyapı Sunuyoruz Oyun İçi User Info Özelliği İle Karakterlere Sağ Tıklayarak Envanterlerine Bakabilirsiniz Magic Bag (Extra Inventory) İle Envanterinize Daha Çok Eşya Alabilirsiniz Event Takvimi : HP Barın Yanındaki Saat İconuna Tıklayarak Günlük Event Takvimine Ulaşabilirsiniz Dosyalar ücretsiz paylaşılmıştır Db Web Panel: https://www.elfdaily.com/konu/istirap-acs-database-client-panel-eksiksiz.4899/ Client: https://www.elfdaily.com/konu/istirap-1098-client.4888/ Genişletmek için tıkla ... teşekkürler