Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Mortal Kombat 11 Ultimate Online açılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Mortal Kombat 11 Ultimate Online açılmıyor İtemsatış üzerinden Mortal Kombat 11 satın aldım. Steam CD key ve indirdim oyuna Mortal Kombat 11 oyna seçeneği ile giriyorum oyuna girdiğimde please connect server hatası alıyorum. PC Windows 10 nasıl çözerim?

Çözüm
Mortal Kombat 11 Ultimate Online açılmıyor İtemsatış üzerinden Mortal Kombat 11 satın aldım. Steam CD key ve indirdim oyuna Mortal Kombat 11 oyna seçeneği ile giriyorum oyuna girdiğimde please connect server hatası alıyorum. PC Windows 10 nasıl çözerim?

Mortal Kombat 11 Ultimate oyununda "please connect server" hatası almanız, çevrimiçi sunuculara bağlanmada bir sorun yaşadığınızı gösterir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Mortal Kombat 11 Ultimate oyununda "please connect server" hatası almanız, çevrimiçi sunuculara bağlanmada bir sorun yaşadığınızı gösterir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Eğer tüm bu adımları uygulamanıza rağmen sorun devam ediyorsa, oyunun resmi destek sayfasına başvurarak veya Steam topluluk forumlarında benzer sorunları yaşayan diğer kullanıcıların deneyimlerini inceleyerek ek çözümler bulabilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri