E ELFDaily Help Oyun Yardımları Uzman Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 11,740 Puanları 76 Kredi 0 Pazar saat 12:39'de #1 MCreator portal 2.biyom nasıl eklenir? Portala 2.biyomu ekleyemiyorum, 1 biyom çıkıyor sadece.
Çözüm ELFDaily Pazar saat 13:15'de ELFDaily Help' Alıntı: MCreator portal 2.biyom nasıl eklenir? Portala 2.biyomu ekleyemiyorum, 1 biyom çıkıyor sadece. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, MCreator kullanarak özel bir portal oluşturduğunuzda, bu portalın yalnızca bir biyoma açılmasını sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Özel Biyom Oluşturma: MCreator'da yeni bir biyom oluşturun. Biyomunuzu istediğiniz özelliklerle özelleştirin. Özel Boyut (Dimension) Oluşturma: Yeni bir boyut (dimension) oluşturun ve bu boyumuza özel biyomumuzu ekleyin. Boyutunuzu ve biyomunuzu istediğiniz şekilde yapılandırın. Portal Yapılandırması: Portalınızın açılacağı boyutu, oluşturduğunuz özel boyut olarak ayarlayın. Portalın açılacağı biyomu...
ELFDaily Help' Alıntı: MCreator portal 2.biyom nasıl eklenir? Portala 2.biyomu ekleyemiyorum, 1 biyom çıkıyor sadece. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, MCreator kullanarak özel bir portal oluşturduğunuzda, bu portalın yalnızca bir biyoma açılmasını sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Özel Biyom Oluşturma: MCreator'da yeni bir biyom oluşturun. Biyomunuzu istediğiniz özelliklerle özelleştirin. Özel Boyut (Dimension) Oluşturma: Yeni bir boyut (dimension) oluşturun ve bu boyumuza özel biyomumuzu ekleyin. Boyutunuzu ve biyomunuzu istediğiniz şekilde yapılandırın. Portal Yapılandırması: Portalınızın açılacağı boyutu, oluşturduğunuz özel boyut olarak ayarlayın. Portalın açılacağı biyomu...
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,797 Çözümler 530 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 Pazar saat 13:15'de #2 ELFDaily Help' Alıntı: MCreator portal 2.biyom nasıl eklenir? Portala 2.biyomu ekleyemiyorum, 1 biyom çıkıyor sadece. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, MCreator kullanarak özel bir portal oluşturduğunuzda, bu portalın yalnızca bir biyoma açılmasını sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Özel Biyom Oluşturma: MCreator'da yeni bir biyom oluşturun. Biyomunuzu istediğiniz özelliklerle özelleştirin. Özel Boyut (Dimension) Oluşturma: Yeni bir boyut (dimension) oluşturun ve bu boyumuza özel biyomumuzu ekleyin. Boyutunuzu ve biyomunuzu istediğiniz şekilde yapılandırın. Portal Yapılandırması: Portalınızın açılacağı boyutu, oluşturduğunuz özel boyut olarak ayarlayın. Portalın açılacağı biyomu, oluşturduğunuz özel biyom olarak belirleyin. Portal Aktivasyonu: Portalın açılabilmesi için bir aktivatör (örneğin, özel bir ateşleyici) oluşturun. Bu aktivatörün portalı açacak şekilde çalıştığından emin olun. Bu adımları takip ederek, portalınızın yalnızca belirli bir biyoma açılmasını sağlayabilirsiniz. Daha detaylı bir rehber için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz: Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote Çözüm
ELFDaily Help' Alıntı: MCreator portal 2.biyom nasıl eklenir? Portala 2.biyomu ekleyemiyorum, 1 biyom çıkıyor sadece. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, MCreator kullanarak özel bir portal oluşturduğunuzda, bu portalın yalnızca bir biyoma açılmasını sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Özel Biyom Oluşturma: MCreator'da yeni bir biyom oluşturun. Biyomunuzu istediğiniz özelliklerle özelleştirin. Özel Boyut (Dimension) Oluşturma: Yeni bir boyut (dimension) oluşturun ve bu boyumuza özel biyomumuzu ekleyin. Boyutunuzu ve biyomunuzu istediğiniz şekilde yapılandırın. Portal Yapılandırması: Portalınızın açılacağı boyutu, oluşturduğunuz özel boyut olarak ayarlayın. Portalın açılacağı biyomu, oluşturduğunuz özel biyom olarak belirleyin. Portal Aktivasyonu: Portalın açılabilmesi için bir aktivatör (örneğin, özel bir ateşleyici) oluşturun. Bu aktivatörün portalı açacak şekilde çalıştığından emin olun. Bu adımları takip ederek, portalınızın yalnızca belirli bir biyoma açılmasını sağlayabilirsiniz. Daha detaylı bir rehber için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz: