ön kayıt oluştursanız bile çıkmama ihtimali var hocam nasıl satışa çıkartıyorsunuzKnight Online Alemine gerçekten bomba gibi gidecek bir alan adı "KO.TR" teklif usulü satılıktır.
Min teklif: xx.xxx$ şeklinde kabul edilmektedir.
nasrettin hoca fıkrası ya tutarsaön kayıt oluştursanız bile çıkmama ihtimali var hocam nasıl satışa çıkartıyorsunuz
Evet hocam isterseniz demo index atabilirim ns leri değiştirip. Şöyle söyleyeyim. Ko.gen.tr bendeydi ve öncelikli talep kısmından 2. Aşamaydı sanırım başvurdum ve geldi şansıma.hangi bilişimden aldınız hocam cünkü öncelikli kayıt değilde ön kayıtlar var onun da başarısız olma ihtimali var whois ile sorguda çıkabilir şuanda aktif ko.tr domainini kullanabiliyor musunuz ?
haa ko.gen.tr üzerinden tr uzantı sahibi oldugunuzdan almışsınız bilgilendirme için teşekkürler umarım server sahiplerinin ilgisini çekerEvet hocam isterseniz demo index atabilirim ns leri değiştirip. Şöyle söyleyeyim. Ko.gen.tr bendeydi ve öncelikli talep kısmından 2. Aşamaydı sanırım başvurdum ve geldi şansıma.
Bunu Knight Online piyasasına satmak isteme sebebim ise eskiden dragonko.com sunucum vardı ve bu tür isimler hep ilgimi çekmiştir. Şirkete gideceğine piyasaya vermek isterim. Şuan bu domaini çok rahat bir şekilde firmalara satabilme ihtimalim yüksek ama ben öncelikle knight online pvp alemine öncelik verdim.
Aynen hocam. Gen.tr bende olduğu için 2. Aşama başvurularından girdim.haa ko.gen.tr üzerinden tr uzantı sahibi oldugunuzdan almışsınız bilgilendirme için teşekkürler umarım server sahiplerinin ilgisini çeker