Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü It Takes Two "game license is invalid" hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
It Takes Two "game license is invalid" hatası 2 gün önce Epic Games üzerinden It Takes Two oyununu oynamak için EA aboneliği aldım ancak oyunu indirdikten sonra "game license is invalid" hatası aldım ve silip tekrar yüklememe rağmen geçmedi. Çıkan hatanın fotoğrafını kendim çektim ama internette de bu hatayı alan insanlara baktım ve kimse çözüm bulamamış, nasıl düzeltebilirim altta yazan yazıları da yerine getirdim yine de düzelmedi.

Çözüm
It Takes Two "game license is invalid" hatası 2 gün önce Epic Games üzerinden It Takes Two oyununu oynamak için EA aboneliği aldım ancak oyunu indirdikten sonra "game license is invalid" hatası aldım ve silip tekrar yüklememe rağmen geçmedi. Çıkan hatanın fotoğrafını kendim çektim ama internette de bu hatayı alan insanlara baktım ve kimse çözüm bulamamış, nasıl düzeltebilirim altta yazan yazıları da yerine getirdim yine de düzelmedi.

"It Takes Two" oyununu Epic Games üzerinden satın aldıktan sonra "game license is invalid" hatası almanız, genellikle oyun lisansının doğrulanması sırasında yaşanan bir sorundan kaynaklanmaktadır. Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. EA ve Epic Games Hesaplarınızın...

"It Takes Two" oyununu Epic Games üzerinden satın aldıktan sonra "game license is invalid" hatası almanız, genellikle oyun lisansının doğrulanması sırasında yaşanan bir sorundan kaynaklanmaktadır. Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. EA ve Epic Games Hesaplarınızın Bağlantısını Kontrol Edin:

• Hesap Bağlantısı: Epic Games ve EA hesaplarınızın doğru şekilde bağlandığından emin olun. Epic Games hesabınızla EA hesabınızı bağlamak, lisans doğrulaması için gereklidir.
  • Bağlantıyı Yenileme: Eğer hesaplarınız bağlıysa, bağlantıyı kaldırıp yeniden bağlamayı deneyin. Bu işlem, olası senkronizasyon sorunlarını giderebilir.
2. EA Uygulamasının Önbelleğini Temizleyin:

• Önbellek Temizleme: EA uygulamasının önbelleğinde birikmiş veriler, lisans doğrulama hatalarına neden olabilir. Önbelleği temizlemek için EA uygulamasını açın, sol üst köşedeki üç çizgiye tıklayın, "Yardım" menüsünden "Önbelleği Temizle" seçeneğini seçin ve uygulamayı yeniden başlatın.
3. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:

• Epic Games Üzerinden Doğrulama: Epic Games Launcher'ı açın, kütüphanenizde "It Takes Two" oyununa sağ tıklayın ve "Doğrula" seçeneğini seçin. Bu işlem, eksik veya bozuk dosyaları tespit edip onaracaktır.
4. Oyunu Yönetici Olarak Çalıştırın:

• Yönetici Yetkileri: Oyun veya EA uygulaması, yeterli yetkilere sahip olmadığında lisans doğrulama hataları oluşabilir. "It Takes Two" oyununun kurulu olduğu klasöre gidin, oyunun .exe dosyasına sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
5. EA Uygulamasını ve Epic Games Launcher'ı Yeniden Yükleyin:

• Uygulamaları Kaldırma ve Yeniden Yükleme: Mevcut uygulamalarda bir bozulma olabilir. Hem EA uygulamasını hem de Epic Games Launcher'ı tamamen kaldırın ve en güncel sürümlerini resmi web sitelerinden indirip yeniden yükleyin.
6. Güvenlik Yazılımlarını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakın:

• Antivirüs ve Güvenlik Duvarı: Bazı antivirüs programları veya güvenlik duvarları, oyunların lisans doğrulama süreçlerine müdahale edebilir. Antivirüs ve güvenlik duvarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp oyunu başlatmayı deneyin. Eğer sorun çözülürse, güvenlik yazılımınıza oyunu ve ilgili uygulamaları güvenilir olarak ekleyin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri