uni.alimurat@gm
ELF Üye
Hata metninde sql versiyonu belirtiliyordur. aynı versiyon veya üstünü kurmanız gerekmektedir.Database SQL version nedir? 2019 da hata alıyorum
istediği dosyayı gameserver projesi içerisine at. (c:/programfls/directx/lib .....)Onuda çözdüm ancak şimdide LNK1104 Dsetup.lib dosyası açılamıyor hatası alıyorum. Muhtemelen SDK dosyalarım eksik ancak bir türlü çözemedim
Yaşadığın sorun tam olarak nedir?çıkan dll yi de cff explorer ile yerleştirdim import directory tablosunda görebiliyorum. Ancak hala aynı sorunu alıyorum
UIF Yollarını değiştirdiysen veya uzantılarını data/ui_us.tbl düzenlemen şart.Launcher'ı çalıştırdığımda hala siyah ekranda kalıyor. Dediğin gibi CFF explorer kullanarak unpack exe'nin içerisine koguard.dll dosyasını tanıttım. Ancak hala siyah ekran veriyor.
kiraguard.xem dosyasını import ettin mi unpack exe'ye ?(o normalde bir dll)Hayır hiç bir şeyi değiştirmedim. Sadece kiraguard.xem'i unpack exe ye importladım CFF explorer dan bu kadar.
Evet CFF explorer ile import ettim. Kiraguard.xem diye görebiliyorum import directory de
Cannot open include file d3dx9.h no such file or directory diyor.
Directx SDK sını indirip kurmama rağmen hala bu sorun devam ediyor. Acaba bu D3dx9.h'ı başka bir yerlere mi atmam gerekiyor.