Neler yeni

Çözüldü ıstırap pet sorunu

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Versiyon
1098

delitay

Yönetici
Kredi
28
Arkadaşlar ıstırap 1098 de pet sorunum var
1. sorun pet ile yaratık kesince exp gelmiyor
2. sorun oyundan çıkıp girince tekrar pet oluşturulmuyor
3. sorun şekil değiştirmek isteyince gameserveri patlatıyor

bu sorunlar için yardım edecek arkadaş olur ise özelden dc atabilir teşekkürler

Arkadaşlar ıstırap 1098 de pet sorunum var
1. sorun pet ile yaratık kesince exp gelmiyor
2. sorun oyundan çıkıp girince tekrar pet oluşturulmuyor
3. sorun şekil değiştirmek isteyince gameserveri patlatıyor

bu sorunlar için yardım edecek arkadaş olur ise özelden dc atabilir teşekkürler

kodlarını gönderirsen yardımcı olayım

Kişi Yorumladı
Kod:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kod:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu kodu bir dene olmazsa debug kodları hata vericek ve sorunun neyden kaynaklandıgını bulacağız

bu üç sorunu test et önce

pet ile yaratık kesince exp gelmeme sorunu​

RecvPetExp fonksiyonunda doğru şekilde tecrübe puanının (XP) hesaplanmaması veya iletilmemesi ile ilgili olabilir

Oyundan çıkıp girince tekrar pet oluşturulmuyor​

Bu sorun kullanıcı oturumunun yeniden oluşturulmasında veya petin tekrar yüklenmesinde bir sorun olduğunu gösterebilir. Bunun çözümü RecvPetExp fonksiyonu dışında, kullanıcı ve pet oturum yönetimi ile ilgili yerlerde yapılmalı

Şekil değiştirme esnasında gameserverin patlaması

Kod:

Kişi Yorumladı
Kod:

bu kodu bir dene olmazsa debug kodları hata vericek ve sorunun neyden kaynaklandıgını bulacağız

bu üç sorunu test et önce

pet ile yaratık kesince exp gelmeme sorunu​

RecvPetExp fonksiyonunda doğru şekilde tecrübe puanının (XP) hesaplanmaması veya iletilmemesi ile ilgili olabilir

Oyundan çıkıp girince tekrar pet oluşturulmuyor​

Bu sorun kullanıcı oturumunun yeniden oluşturulmasında veya petin tekrar yüklenmesinde bir sorun olduğunu gösterebilir. Bunun çözümü RecvPetExp fonksiyonu dışında, kullanıcı ve pet oturum yönetimi ile ilgili yerlerde yapılmalı

Şekil değiştirme esnasında gameserverin patlaması

Kod:
ustam şimdi oyundan çıkıp girince pet geldi fakat petin saldırı skill barı gelmedi exp yine gelmiyor birde pet scrolu takınca geri çıkmıyor şekil değiştirmeyi deneyemedim

Kişi Yorumladı
ustam şimdi oyundan çıkıp girince pet geldi fakat petin saldırı skill barı gelmedi exp yine gelmiyor birde pet scrolu takınca geri çıkmıyor şekil değiştirmeyi deneyemedim

Kod:

pet scroll un takınca geri çıkmıyor sorunu için bu kodu dener misin veya pet scroll ile ilgili bir kod dosyası mevcutsa onun kodlarını atman gerekiyor burda yok bPetScrollUsed olarak varsayımla yazdım

Kişi Yorumladı
Kod:

pet scroll un takınca geri çıkmıyor sorunu için bu kodu dener misin veya pet scroll ile ilgili bir kod dosyası mevcutsa onun kodlarını atman gerekiyor burda yok bPetScrollUsed olarak varsayımla yazdım
bu kod uymadı ustam 99 hata verdi

Kişi Yorumladı
Kişi Yorumladı
Kod:

dene bakalım
bunda paket eksik ustam bazı yerleri kapalı hata veriyor diye

/*if (m_petrespawntime > 0 && UNIXTIME > m_petrespawntime)
{
m_petrespawntime = 0;
PetSpawnProcess(true);
}*/

Kişi Yorumladı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri