delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 434 Çözümler 5 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 28 16 Mar 2024 #1 arkadaşlar pusta scrolları var ama kırdıracak NPC yok kaira diye bir NPC istiyor eklesem çalışırmı 1098 de kanat olayı bilgisi olan varmı
arkadaşlar pusta scrolları var ama kırdıracak NPC yok kaira diye bir NPC istiyor eklesem çalışırmı 1098 de kanat olayı bilgisi olan varmı
delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 434 Çözümler 5 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 28 17 Mar 2024 #2 delitay' Alıntı: arkadaşlar pusta scrolları var ama kırdıracak NPC yok kaira diye bir NPC istiyor eklesem çalışırmı 1098 de kanat olayı bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla ... koydum kairayı kırıyor ama kanat yine yok sorun ne olabilir Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote
delitay' Alıntı: arkadaşlar pusta scrolları var ama kırdıracak NPC yok kaira diye bir NPC istiyor eklesem çalışırmı 1098 de kanat olayı bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla ... koydum kairayı kırıyor ama kanat yine yok sorun ne olabilir
delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 434 Çözümler 5 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 28 17 Mar 2024 #3 delitay' Alıntı: arkadaşlar pusta scrolları var ama kırdıracak NPC yok kaira diye bir NPC istiyor eklesem çalışırmı 1098 de kanat olayı bilg Genişletmek için tıkla ... delitay' Alıntı: arkadaşlar pusta scrolları var ama kırdıracak NPC yok kaira diye bir NPC istiyor eklesem çalışırmı 1098 de kanat olayı bilgisi olan varmı hallettim gerek kalmadı Genişletmek için tıkla ... Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote
delitay' Alıntı: arkadaşlar pusta scrolları var ama kırdıracak NPC yok kaira diye bir NPC istiyor eklesem çalışırmı 1098 de kanat olayı bilg Genişletmek için tıkla ... delitay' Alıntı: arkadaşlar pusta scrolları var ama kırdıracak NPC yok kaira diye bir NPC istiyor eklesem çalışırmı 1098 de kanat olayı bilgisi olan varmı hallettim gerek kalmadı Genişletmek için tıkla ...