onu hiç düşünmüyor işte sağa sola temiz diyor bide bizimkilerde hemen inanıyor buna@hagen sağda solda 5 bin tl ye satmaya çalıştığın src ninde bug dolu sorunlu src olduğunuda söylesene
öyle zaten. sağ da solda knightgenie'nin bir önceki botsuz src'si var felan demişsin. sonra sordum koshieldtten files istemişin testlik. alacaksan benden veya adamdan al. yada birinden sızdırma ile eline geçir sonra laf yap. boş yapma yani. varsa elinizde paylaşın böyle böyle herkes parmak sokuyor bu dosyalara biraz bozuluyo biraz gelişiyoaynen kardeşm öyledir
gel sorun bul bende oyun açık düzelteyim.@hagen sağda solda 5 bin tl ye satmaya çalıştığın src ninde bug dolu sorunlu src olduğunuda söylesene
tamam sensinöyle zaten. sağ da solda knightgenie'nin bir önceki botsuz src'si var felan demişsin. sonra sordum koshieldtten files istemişin testlik. alacaksan benden veya adamdan al. yada birinden sızdırma ile eline geçir sonra laf yap. boş yapma yani. varsa elinizde paylaşın böyle böyle herkes parmak sokuyor bu dosyalara biraz bozuluyo biraz gelişiyo
paylaşım için teşekkür ederimHERKESE İNAT DOSYAYI PAYLAŞTIM BU DOSYA BENİM DE DEGİL SİZİN DE DEGİL HİÇ BİRİNİZİN DEGİL KURAMAYAN ARKADASLAR VARSA KURARIM EKSİKLER OLABİLİR ARANIZDA GELİŞİM UZMANI VARDIR İLLAKİ
*** Hidden text: cannot be quoted. ***