Merhaba arkadaşlar,
www.elfdaily.com
Konusundaki server kurulumu ile uğraşıyorum bir kaç gündür. Kendi pc'me kurdum. Ancak bu konularda çok bilgisi olmayan amatör bir oyuncu olduğumdan hesaplara bronze-gold-plat tarzı kc ile alınmayan premium nasıl eklenir bilemedim. TB_USER tablosu altında premium sütunu var ama orayı ve hour yazan sütunu - zannediyorum premium süresi ile ilgili ancak emin değilim - değiştirince bir şey olmadı. Premium itemi ekleyip sağ klik kırdırma işini de yapamadım.
Bu konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim
HSACSX iSTiRAP SOURCE KO PVP v1098 & v2369 - PK BOTLU SOURCE - [SORUNSUZ]
Bu dosya forumlara düşmüş ve diğer insanlar tarafından sorunları düzeltilmiştir. Günümüzde herkesin ismini değiştirme, yok dupe hilesi 1 coine buss çekme gibi işlemler bu dosyalarda çalışmaz. 2-3 ay uzun süreli 40-50 online sunucularda oyuncular tarafından test edilmiş dosyalardır. Gelelim...
Konusundaki server kurulumu ile uğraşıyorum bir kaç gündür. Kendi pc'me kurdum. Ancak bu konularda çok bilgisi olmayan amatör bir oyuncu olduğumdan hesaplara bronze-gold-plat tarzı kc ile alınmayan premium nasıl eklenir bilemedim. TB_USER tablosu altında premium sütunu var ama orayı ve hour yazan sütunu - zannediyorum premium süresi ile ilgili ancak emin değilim - değiştirince bir şey olmadı. Premium itemi ekleyip sağ klik kırdırma işini de yapamadım.
Bu konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim