Neler yeni

HSACSX Premium hk.

Versiyon
23xx

ilker04

ELF Üye
Kredi
2
Merhaba arkadaşlar,

Konusundaki server kurulumu ile uğraşıyorum bir kaç gündür. Kendi pc'me kurdum. Ancak bu konularda çok bilgisi olmayan amatör bir oyuncu olduğumdan hesaplara bronze-gold-plat tarzı kc ile alınmayan premium nasıl eklenir bilemedim. TB_USER tablosu altında premium sütunu var ama orayı ve hour yazan sütunu - zannediyorum premium süresi ile ilgili ancak emin değilim - değiştirince bir şey olmadı. Premium itemi ekleyip sağ klik kırdırma işini de yapamadım.

Bu konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,

Konusundaki server kurulumu ile uğraşıyorum bir kaç gündür. Kendi pc'me kurdum. Ancak bu konularda çok bilgisi olmayan amatör bir oyuncu olduğumdan hesaplara bronze-gold-plat tarzı kc ile alınmayan premium nasıl eklenir bilemedim. TB_USER tablosu altında premium sütunu var ama orayı ve hour yazan sütunu - zannediyorum premium süresi ile ilgili ancak emin değilim - değiştirince bir şey olmadı. Premium itemi ekleyip sağ klik kırdırma işini de yapamadım.

Bu konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim
database de zaten istediğin premiumlar ne ile almak istiyorsan pusa koyabilirsin yada bir monstere kırdırma işini npc den kırdırılır istersen db de ITEM_RIGHT_CLICK_EXCHANGE tablosuna ekleyerek de kırdırabilirsin

Kişi Yorumladı
Geri