Merhaba arkadaşlar,
Konusundaki server kurulumu ile uğraşıyorum bir kaç gündür. Kendi pc'me kurdum. Ancak bu konularda çok bilgisi olmayan amatör bir oyuncu olduğumdan hesaplara bronze-gold-plat tarzı kc ile alınmayan premium nasıl eklenir bilemedim. TB_USER tablosu altında premium sütunu var ama orayı ve hour yazan sütunu - zannediyorum premium süresi ile ilgili ancak emin değilim - değiştirince bir şey olmadı. Premium itemi ekleyip sağ klik kırdırma işini de yapamadım.
Bu konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim
HSACSX iSTiRAP SOURCE KO PVP v1098 & v2369 - PK BOTLU SOURCE - [SORUNSUZ]
ISTIRAP Source Dosyası, Bilindiği üzere S**t A** E****k, A**n T*******u, A****n A***z adlarında Knight online pvp dosyasını geliştiren kişilerdir. bu ekipte bir çok insan varmış ve adı aklıma gelenler bunlar. Bu dosya forumlara düşmüş ve diğer insanlar tarafından sorunları düzeltilmiştir...
www.elfdaily.com
Konusundaki server kurulumu ile uğraşıyorum bir kaç gündür. Kendi pc'me kurdum. Ancak bu konularda çok bilgisi olmayan amatör bir oyuncu olduğumdan hesaplara bronze-gold-plat tarzı kc ile alınmayan premium nasıl eklenir bilemedim. TB_USER tablosu altında premium sütunu var ama orayı ve hour yazan sütunu - zannediyorum premium süresi ile ilgili ancak emin değilim - değiştirince bir şey olmadı. Premium itemi ekleyip sağ klik kırdırma işini de yapamadım.
Bu konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim