Neler yeni

Çözüldü HSACSX Client kapanma sorunu

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.
Versiyon
HSACSX v2369

fastozi

ELF Üye
Kredi
1
Selamlar
Denemek için build edip paylaşılan client ile giriş yapmaya çalıştığımda oyun geldiği an direk kapanıyor.
Bununla alakalı yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
q1e4tih.jpg

Yukarıdaki kısma 127.0.0.1 den hariç olarak bilgisayarınızda START + R yapıp (Çalıştır) kısmına cmd yazın.
gelen ekrana ipconfig yazıp enterlayın orada ip adresinizi alın 192.168.1.xxx gibisinden gidebilir.

subnet kısmına 192.168.1.xxx olarak ekleme yapın.
gerçek IP'inizide örneğin: 192.168.1.1 (örnek) olarak ekleyin.

tekrar build alıp çıkan dll dosyasını client içerisine ekleyin.

SQL'den server settings game_settings gibi tablolara ip yazmanız gereken kısımlarda vardır. oralarada kendi ip adreslerinizi yazın.

Bunların hepsini yaptınız ve oyun tam giriş ekranından sonra aoyundan atıyorsa kendinize SQL'den GM'lik vermeniz gerekmektedir. Oyundaki karakterin adına Authority kısmına 1 olan...
q1e4tih.jpg

Yukarıdaki kısma 127.0.0.1 den hariç olarak bilgisayarınızda START + R yapıp (Çalıştır) kısmına cmd yazın.
gelen ekrana ipconfig yazıp enterlayın orada ip adresinizi alın 192.168.1.xxx gibisinden gidebilir.

subnet kısmına 192.168.1.xxx olarak ekleme yapın.
gerçek IP'inizide örneğin: 192.168.1.1 (örnek) olarak ekleyin.

tekrar build alıp çıkan dll dosyasını client içerisine ekleyin.

SQL'den server settings game_settings gibi tablolara ip yazmanız gereken kısımlarda vardır. oralarada kendi ip adreslerinizi yazın.

Bunların hepsini yaptınız ve oyun tam giriş ekranından sonra aoyundan atıyorsa kendinize SQL'den GM'lik vermeniz gerekmektedir. Oyundaki karakterin adına Authority kısmına 1 olan değeri 0 olarak değiştirin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Bu şekilde build aldıktan sonra client ve sunucu arasındaki ip uyuşmazlığı hatası alıyorum. AntiCheat-Source build alındığında dll dosyası çıkmıyor bende farklı bir işlem yapmak mı gerekiyor? Myko.Soft uzantılı dosyayı build ediyor sadece

Kişi Yorumladı
Bu şekilde build aldıktan sonra client ve sunucu arasındaki ip uyuşmazlığı hatası alıyorum. AntiCheat-Source build alındığında dll dosyası çıkmıyor bende farklı bir işlem yapmak mı gerekiyor? Myko.Soft uzantılı dosyayı build ediyor sadece
ACS Dosyalarını Release x32 olarak build edin. debug olarak etmeyin.
Server Files dosyaları Release x64 olarak build edin.

Kişi Yorumladı
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
ACS Dosyalarını Release x32 olarak build ettikten sonra dll dosyası oluştu.
Girişte GM yetkisi verdikten sonra karaktere oyuna giriş sağlayabildim.

Ek bir soru ben zaten local olarak kullanacağım. ACS lisans tarafında 127.0.0.1 local ip kayıtlıydı. Bu şekilde bir değişiklik kendi ip'mi yazmadan da çalışması gerekmezmiydi?

Kişi Yorumladı
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
ACS Dosyalarını Release x32 olarak build ettikten sonra dll dosyası oluştu.
Girişte GM yetkisi verdikten sonra karaktere oyuna giriş sağlayabildim.

Ek bir soru ben zaten local olarak kullanacağım. ACS lisans tarafında 127.0.0.1 local ip kayıtlıydı. Bu şekilde bir değişiklik kendi ip'mi yazmadan da çalışması gerekmezmiydi?
Çalışırdı. sorunun muhtemelen GM'nin oyuna girip +tbl yazmadan userin girmesiyle alakalıydı.

Kişi Yorumladı
Geri