Neler yeni

Çözüldü GTA 6 PS5'de 30 FPS olmayacak mı?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
GTA 6 PS5'de 30 FPS olmayacak mı? Herkese selamlar arkadaşlar, bir konuya değinmek istiyorum, nedense herkes GTA 6'nın PS 5 de 30 FPS oynatacağını söylüyor ama harbiden sinir bozucu, yani üstünde kac yıldır calısan Rockstar Games bir optimizasyon sorununu çözemeyecek mi cidden soruyorum?

Çözüm
GTA 6 PS5'de 30 FPS olmayacak mı? Herkese selamlar arkadaşlar, bir konuya değinmek istiyorum, nedense herkes GTA 6'nın PS 5 de 30 FPS oynatacağını söylüyor ama harbiden sinir bozucu, yani üstünde kac yıldır calısan Rockstar Games bir optimizasyon sorununu çözemeyecek mi cidden soruyorum?
GTA 6'nın PlayStation 5'te 30 FPS ile çalışacağına dair bazı söylentiler bulunmaktadır. Eski bir Rockstar Games animatörü, oyunun PS5 ve Xbox Series X konsollarında sabit 30 FPS ile çalışabileceğini belirtmiştir.
Ancak, Rockstar Games bu iddialara resmi bir yanıt vermemiştir. Bu nedenle, kesin bir bilgiye sahip olmadan kesin bir şey söylemek mümkün değildir.

GTA 6'nın performansı, oyunun optimizasyonu ve konsolun donanım kapasitesine bağlı...
GTA 6'nın PlayStation 5'te 30 FPS ile çalışacağına dair bazı söylentiler bulunmaktadır. Eski bir Rockstar Games animatörü, oyunun PS5 ve Xbox Series X konsollarında sabit 30 FPS ile çalışabileceğini belirtmiştir.
Ancak, Rockstar Games bu iddialara resmi bir yanıt vermemiştir. Bu nedenle, kesin bir bilgiye sahip olmadan kesin bir şey söylemek mümkün değildir.

GTA 6'nın performansı, oyunun optimizasyonu ve konsolun donanım kapasitesine bağlı olarak değişebilir. Rockstar Games, oyunlarını genellikle yüksek kaliteli grafikler ve detaylarla sunar; bu da performans üzerinde etkili olabilir.

Sonuç olarak, GTA 6'nın PS5'te 30 FPS ile çalışıp çalışmayacağına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Resmi açıklamalar yapıldığında, bu konuda daha net bir bilgi edinmek mümkün olacaktır.

Kaynak: DH

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri