Neler yeni

Çözüldü GTA 5'te "an error occured" hatası veriyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
GTA 5'te "an error occured" hatası veriyor Arkadaşlar selam, Epic'ten GTA 5 aldım indirimden, ve indirdim fakat şöyle bir hatayla karşılaştım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

Çözümleri bekliyorum.

Çözüm
GTA 5'te "an error occured" hatası veriyor Arkadaşlar selam, Epic'ten GTA 5 aldım indirimden, ve indirdim fakat şöyle bir hatayla karşılaştım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

Çözümleri bekliyorum.
Merhaba,

GTA 5'i Epic Games üzerinden satın alıp indirdikten sonra "an error occurred" hatasıyla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözebilirsiniz:

1. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:

Epic Games Launcher üzerinden oyun dosyalarınızın bütünlüğünü doğrulamak, eksik veya bozuk dosyaları onarabilir.

• Epic Games Launcher'ı açın.
  • Kütüphanenizde GTA 5'e sağ tıklayın ve "Yönet" seçeneğine tıklayın.
  • "Dosyaları Doğrula"...

Çözümleri bekliyorum.
Merhaba,

GTA 5'i Epic Games üzerinden satın alıp indirdikten sonra "an error occurred" hatasıyla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözebilirsiniz:

1. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:

Epic Games Launcher üzerinden oyun dosyalarınızın bütünlüğünü doğrulamak, eksik veya bozuk dosyaları onarabilir.

• Epic Games Launcher'ı açın.
  • Kütüphanenizde GTA 5'e sağ tıklayın ve "Yönet" seçeneğine tıklayın.
  • "Dosyaları Doğrula" seçeneğine tıklayın.
2. Rockstar Games Launcher'ı Yeniden Yükleyin:

Rockstar Games Launcher'da oluşabilecek sorunlar, oyunun açılmasını engelleyebilir.

• Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikler bölümüne gidin.
  • Rockstar Games Launcher'ı bulun ve kaldırın.
  • Rockstar Games'in resmi web sitesinden en son sürümü indirip yeniden yükleyin.
3. Sistem Güncellemelerini Kontrol Edin:

Eksik veya güncel olmayan sistem bileşenleri, oyunların düzgün çalışmasını engelleyebilir.

• İşletim sisteminizin en son güncellemeleriyle güncel olduğundan emin olun.
  • DirectX, .NET Framework ve Visual C++ Redistributable paketlerinin güncel sürümlerini
    indirip kurun.
4. Modları ve Üçüncü Taraf Yazılımları Kontrol Edin:

Oyun dosyalarına müdahale eden modlar veya üçüncü taraf yazılımlar, hatalara neden olabilir.

• GTA 5 klasörünüzdeki modları ve üçüncü taraf yazılımları geçici olarak kaldırın.
  • Oyunu tekrar başlatmayı deneyin.
5. Güvenlik Yazılımlarını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakın:

Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımları, oyunların çalışmasını engelleyebilir.

• Antivirüs ve güvenlik duvarı yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
  • Oyunu tekrar başlatmayı deneyin.
6. Yönetici Olarak Çalıştırmayı Deneyin:

Yönetici izinleriyle çalıştırmak, bazı erişim sorunlarını çözebilir.

• Epic Games Launcher ve Rockstar Games Launcher simgelerine sağ tıklayın.
  • "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayın.
7. Sistem Donanımınızı Kontrol Edin:

Donanım sorunları da oyun hatalarına neden olabilir.

• Bilgisayarınızın donanım bileşenlerinin düzgün çalıştığından emin olun.
  • Gerekirse, donanım bileşenlerinizi test edin veya bir uzmandan yardım alın.
Bu adımları uygulamanıza rağmen sorun devam ederse, Rockstar Games destek ile iletişime geçmeniz faydalı olacaktır.

İyi oyunlar dilerim!

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri