Neler yeni

Görevle Açılan Skilleri Görevsiz Yapma

hacı ben yapamadım yaa ekliyorum hiç bir hata almıyorum 21x db ama 70 80 skilleri açılmıyor
Tablo mevcut değildir database içerisinde bu bağlantı genelde 19xx dblerde oluyor yok ise gerekli konu açarım.

Kişi Yorumladı
[Gizli içerik]

Create New Char'a En altın hemen üstüne..

[Gizli içerik]

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]

EDIT_QUEST'ler +70 skillerin gelmesini sağlıyor.Fakat ilk verdiğim Table'de hata veriyor ise "ALTER PROCEDURE [dbo].[EDIT_QUEST]" yerini "CREATE PROCEDURE [dbo].[EDIT_QUEST]" olarak değiştirin.Çünkü ALTER Değiştirme Demektir.Hata veriyor ise Sizde (EDIT_QUEST) ' adında Table yoktur demektir.

ELF DAİLY FARKI Kesinlikle alıntı değildir.

+++

Kişi Yorumladı
[Gizli içerik]

Create New Char'a En altın hemen üstüne..

[Gizli içerik]

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]

EDIT_QUEST'ler +70 skillerin gelmesini sağlıyor.Fakat ilk verdiğim Table'de hata veriyor ise "ALTER PROCEDURE [dbo].[EDIT_QUEST]" yerini "CREATE PROCEDURE [dbo].[EDIT_QUEST]" olarak değiştirin.Çünkü ALTER Değiştirme Demektir.Hata veriyor ise Sizde (EDIT_QUEST) ' adında Table yoktur demektir.

ELF DAİLY FARKI Kesinlikle alıntı değildir.

Kişi Yorumladı
[Gizli içerik] Create New Char'a En altın hemen üstüne.. [Gizli içerik]
[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik] EDIT_QUEST'ler +70 skillerin gelmesini sağlıyor.Fakat ilk verdiğim Table'de hata veriyor ise "ALTER PROCEDURE [dbo].[EDIT_QUEST]" yerini "CREATE PROCEDURE [dbo].[EDIT_QUEST]" olarak değiştirin.Çünkü ALTER Değiştirme Demektir.Hata veriyor ise Sizde (EDIT_QUEST) ' adında Table yoktur demektir. ELF DAİLY FARKI Kesinlikle alıntı değildir.

Kişi Yorumladı
Geri