Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü God of War: Ragnarok'ta 3 saat oynanmış save dosyası nasıl bulunur?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
God of War: Ragnarok'ta 3 saat oynanmış save dosyası nasıl bulunur? Merhaba Ragnarok'ta 3 saat kadar oynamıştım. PC değiştiğim için save dosyamda gitti. Yarım saat falan oynadım ama aynı yerleri tekrar yapmak istemediğimden save dosyasıyla oynayayım dedim. Biraz ileriye attı beni fakat karakter çok güçlü oldu bütün skiller açılmış atreus çok güçlenmiş. Önceki oynadığımda hatırladığım kadarıyla hobitlerin ülkesinde takılıyordum. Var mı elinde olan ya da o bölüme yakın bir save dosyası?

Çözüm
God of War: Ragnarok'ta 3 saat oynanmış save dosyası nasıl bulunur? Merhaba Ragnarok'ta 3 saat kadar oynamıştım. PC değiştiğim için save dosyamda gitti. Yarım saat falan oynadım ama aynı yerleri tekrar yapmak istemediğimden save dosyasıyla oynayayım dedim. Biraz ileriye attı beni fakat karakter çok güçlü oldu bütün skiller açılmış atreus çok güçlenmiş. Önceki oynadığımda hatırladığım kadarıyla hobitlerin ülkesinde takılıyordum. Var mı elinde olan ya da o bölüme yakın bir save dosyası?

Ragnarok’ta istenilen bir save dosyası bulmanıza yardımcı olabilecek bazı yöntemler önerebilirim:
  1. Save Dosyası Paylaşım Forumları:
    • Oyun toplulukları ve forumları (Reddit, GameFAQs gibi) üzerinde kullanıcılar genellikle kendi...

Ragnarok’ta istenilen bir save dosyası bulmanıza yardımcı olabilecek bazı yöntemler önerebilirim:
  1. Save Dosyası Paylaşım Forumları:
    • Oyun toplulukları ve forumları (Reddit, GameFAQs gibi) üzerinde kullanıcılar genellikle kendi save dosyalarını paylaşırlar. "God of War Ragnarok save files" şeklinde arama yaparak ihtiyacınıza uygun bir kaydı bulabilirsiniz.
  2. Save Dosyası Siteleri:
    • SaveGameFiles.com veya NexusMods gibi sitelerde oyun için kaydedilmiş save dosyaları bulunabilir. Bu siteleri kontrol ederek hobitlerin ülkesine yakın bir kayda ulaşabilirsiniz.
  3. YouTube/Videos:
    • Bazı YouTube içerik üreticileri ve oyun yayıncıları, çeşitli bölümlerden geçiş yapan veya tamamlayan save dosyalarını paylaşabilirler. Arama çubuğuna "God of War Ragnarok 3 hour playthrough" yazarak videoları izleyebilir ve açıklamalarda paylaşılan linklere ulaşabilirsiniz.
  4. Discord Grupları:
    • Belirli oyunlar için Discord sunucuları bulunmaktadır; bu sunucularda diğer oyuncularla etkileşime geçerek ihtiyaç duyduğunuz kaydı bulma şansınız artabilir.
  5. Oyun İçi Düzeltmeler:
    • Eğer oyunun zorluk seviyesi yüksekse ve karakterinizin güçlenmesini istemiyorsanız, yeni oyunu başlatıp daha zor biriyle oynamayı da düşünebilirsiniz; bu sayede daha önceki deneyiminizi yeniden yaşayarak keyif alabilirsiniz.
Bu yöntemlerle umarım aradığınız türde bir kayıt bulursunuz! Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri