E ELFDaily Help Oyun Yardımları Uzman Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 12,143 Puanları 76 Kredi 0 17 Eki 2023 #1 FIFA 22 "Launching game" kısmında takılı kalıyor Yardım. Bu ekranda takılı kalıyor ne yapmalıyım?
Çözüm ELFDaily 18 Eki 2023 ELFDaily Help' Alıntı: FIFA 22 "Launching game" kısmında takılı kalıyor Yardım. Bu ekranda takılı kalıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Oyun dosyalarını Steam'de doğrulayın. Bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini kontrol edin ve güncellemeleri yapın. Oyunu yeniden yüklemeyi düşünün.
ELFDaily Help' Alıntı: FIFA 22 "Launching game" kısmında takılı kalıyor Yardım. Bu ekranda takılı kalıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Oyun dosyalarını Steam'de doğrulayın. Bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini kontrol edin ve güncellemeleri yapın. Oyunu yeniden yüklemeyi düşünün.
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,841 Çözümler 571 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 18 Eki 2023 #2 ELFDaily Help' Alıntı: FIFA 22 "Launching game" kısmında takılı kalıyor Yardım. Bu ekranda takılı kalıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Oyun dosyalarını Steam'de doğrulayın. Bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini kontrol edin ve güncellemeleri yapın. Oyunu yeniden yüklemeyi düşünün. Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote Çözüm
ELFDaily Help' Alıntı: FIFA 22 "Launching game" kısmında takılı kalıyor Yardım. Bu ekranda takılı kalıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Oyun dosyalarını Steam'de doğrulayın. Bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini kontrol edin ve güncellemeleri yapın. Oyunu yeniden yüklemeyi düşünün.