Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Elden Ring rastgele çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Elden Ring oynarken rastgele çökme sorunları yaşıyorum. Genellikle boss savaşları sırasında veya hızlı seyahat yaparken oyun aniden donuyor ve masaüstüne dönüyor. Hata mesajlarına baktığımda şunları görüyorum: [Hataların İlgili Kısmı Buraya Eklenmeli]. Bu sorunun çözümünü bilen birisi var mı?

hata şöyle;

1689707263000.png

1689707291888.png

Bu ve benzeri hatalar düşüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Elden Ring oynarken rastgele çökme sorunları yaşıyorum. Genellikle boss savaşları sırasında veya hızlı seyahat yaparken oyun aniden donuyor ve masaüstüne dönüyor. Hata mesajlarına baktığımda şunları görüyorum: [Hataların İlgili Kısmı Buraya Eklenmeli]. Bu sorunun çözümünü bilen birisi var mı?

hata şöyle;

1689707263000.png

1689707291888.png

1. Sürücü Güncellemeleri: Grafik kartı sürücülerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun. Güncel sürücüler, oyunun daha istikrarlı çalışmasına yardımcı olabilir.
  2. Oyun Dosyalarının Bütürlüğünü Doğrulama: Oyun...

hata şöyle;

1689707263000.png

1689707291888.png

1. Sürücü Güncellemeleri: Grafik kartı sürücülerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun. Güncel sürücüler, oyunun daha istikrarlı çalışmasına yardımcı olabilir.
  2. Oyun Dosyalarının Bütürlüğünü Doğrulama: Oyun dosyalarınızın eksik veya bozuk olabileceği durumları kontrol etmek için oyun

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri