Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü EA App üzerinden FC 25 açılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
EA App üzerinden FC 25 açılmıyor Merhaba, bugün FC 25'i EA App üzerinden indirdim fakat açıldıktan bir süre sonra EA App'e geri atıyor. Repair yapmayı denedim ama olmadı.

Çözüm
EA App üzerinden FC 25 açılmıyor Merhaba, bugün FC 25'i EA App üzerinden indirdim fakat açıldıktan bir süre sonra EA App'e geri atıyor. Repair yapmayı denedim ama olmadı.

Merhaba! EA FC 25'in EA App üzerinden açılmama ve geri EA App'e atma sorunu yaygın olarak karşılaşılan bir problem olabilir. Aşağıdaki çözüm yollarını deneyerek sorunu gidermeye çalışabilirsiniz:

1. Yönetici Olarak Çalıştırın

• EA App'i ve EA FC 25'i Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğiyle açmayı deneyin. Bu, sistem izinlerinden kaynaklı olası hataları engelleyebilir.
  • Bunun için hem EA App simgesine hem de oyunun simgesine sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini seçin.

2. EA App’i Güncelleyin

• EA...

Merhaba! EA FC 25'in EA App üzerinden açılmama ve geri EA App'e atma sorunu yaygın olarak karşılaşılan bir problem olabilir. Aşağıdaki çözüm yollarını deneyerek sorunu gidermeye çalışabilirsiniz:

1. Yönetici Olarak Çalıştırın

• EA App'i ve EA FC 25'i Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğiyle açmayı deneyin. Bu, sistem izinlerinden kaynaklı olası hataları engelleyebilir.
  • Bunun için hem EA App simgesine hem de oyunun simgesine sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini seçin.

2. EA App’i Güncelleyin

• EA App’in en son sürümde olduğundan emin olun. Güncelleme gerektiğinde hatalar oluşabilir. EA App’ten ayarlar menüsüne gidip "Güncellemeleri kontrol et" seçeneğini seçebilirsiniz.

3. Güncellemeleri Kontrol Edin

• Oyunun güncellenmiş olduğundan emin olun. Eksik ya da başarısız güncellemeler bu tür problemler yaratabilir. EA App üzerinden Repair komutunu çalıştırdığınızda bunu kontrol etmiş oluyorsunuz ama manuel olarak da güncellemeleri kontrol etmek faydalı olabilir.

4. Arka Plandaki Diğer Uygulamaları Kapatın

• Arka planda çalışan uygulamalar (özellikle ekran kaydedici, ses düzenleyici, ya da overlay kullanan programlar) oyunun kapanmasına neden olabilir. Özellikle Discord, NVIDIA GeForce Experience, veya RivaTuner gibi programlar varsa, bunları kapatmayı deneyin.

5. Grafik Sürücülerini Güncelleyin

• Grafik kartı sürücünüzün en güncel versiyonunda olduğundan emin olun. NVIDIA ya da AMD’nin resmi sitelerinden en yeni sürücüleri yükleyebilirsiniz. Bu, performans sorunlarını çözebilir.

6. Temiz Önbellek (Clear Cache)

• EA App’in önbelleğini temizlemek bazı uygulama hatalarını çözebilir.
    • EA App üzerinde sol üst köşedeki "Üç Çizgi" simgesine tıklayın.
    • Yardım > Önbelleği Temizle seçeneğine gidin ve işlemi tamamlayın.

Kişi Yorumladı
Çözüm
1) GET-appxpackage Microsoft. Yourphone -allusers | remove-appxpackage.
Bu komutları PowerShell adlı programı yönetici olarak açıp komutları oraya yazın.
2) MSConfig ayarlarınıda yapınız.
3)Bilgisayarım-özellikler-gelişmiş seçenekler-gelişmiş-performans ayarlar-gelişmiş-değiştir-özel boyut kısmından sanal bellek ayarlarınızı yapınız.
Windows'un otomatik olarak yönetmesine izin verirseniz, genellikle başlangıç boyutunu sisteminizdeki RAM miktarının 1,5 katına ve maksimum boyutu bu değerin üç katına ayarlar.
Ancak, sanal belleğinizi manuel olarak ayarlamak isterseniz:
Minimum Sanal Bellek: Microsoft, disk belleği dosyanızın en düşük (başlangıç) boyutunu, sisteminizdeki RAM miktarının 1,5 katına eşit olarak ayarlamanızı önerir. 8 GB RAM'e sahip olmanız durumunda, bu 12 GB olacaktır.
Maksimum Sanal Bellek: Maksimum boyut, bilgisayarınızdaki fiziksel RAM miktarının en az iki katı olmalıdır. 8 GB'lık bir sistem için bu, maksimum en az 16 GB ayarlamak anlamına gelir.

Son olarak pc yeniden başlayıp ister steam'den ister ea games'ten oyununuzu rahatlıkla açabilirsiniz.
Amacım sorununuzu çözmek ve bu konuyu görenlere yardımcı olmak lütfen bir daha sorun ile karşılaşmamak için tüm ayarları yapınız.

Kişi Yorumladı
Geri