Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Drug Dealer Simulator açılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Drug Dealer Simulator açılmıyor
Çalışıyor diyor ama 1-2 saniye sonra oyun açılmadan kapanıyor. Sistem gereksinimlerim minimumun üstünde olmasına rağmen oyuna giremiyorum sorun ne olabilir? Oyunu 2 defa yükledim sildim dosyalarını doğruladım oyunu yönetici olarak çalıştırdım gene açılmadı.

Çözüm
Çalışıyor diyor ama 1-2 saniye sonra oyun açılmadan kapanıyor. Sistem gereksinimlerim minimumun üstünde olmasına rağmen oyuna giremiyorum sorun ne olabilir? Oyunu 2 defa yükledim sildim dosyalarını doğruladım oyunu yönetici olarak çalıştırdım gene açılmadı.
  1. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin: Oyunun sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun.
  2. Sürücülerinizi Güncelleyin: Ekran kartı, ses kartı ve diğer sürücülerinizi güncelleyin.
  3. DirectX ve Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketleri Yükleyin: Bu paketleri güncelleyin.
  4. Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Edin: Antivirüs ve güvenlik duvarı yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin...
  1. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin: Oyunun sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun.
  2. Sürücülerinizi Güncelleyin: Ekran kartı, ses kartı ve diğer sürücülerinizi güncelleyin.
  3. DirectX ve Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketleri Yükleyin: Bu paketleri güncelleyin.
  4. Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Edin: Antivirüs ve güvenlik duvarı yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.
  5. Oyun Dosyalarını Kontrol Edin: Oyun dosyalarını doğrulayın.
  6. Grafik Ayarlarını Düşürün: Grafik ayarlarını düşük yaparak deneyin.
  7. Bağlantıları Kontrol Edin: İnternet bağlantınızı kontrol edin.
  8. Oyunu Yeniden Yükleyin: Oyunu kaldırıp yeniden yükleyin.
Eğer sorun hala çözülmezse, oyunun topluluk destek sayfalarını veya geliştirici desteğini araştırın.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri