merhaba kendi bilgisayarıma pvp kurmak istiyorum butun gerekli dosyalar mevcut sql hata veriyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı
ne tür hata vermektedir detaylı yazarsanız yardımcı olalım
kanka nerden buldun dosyaları link atarmısın sql server 2014 nereden indirebilirmi bidemerhaba kendi bilgisayarıma pvp kurmak istiyorum butun gerekli dosyalar mevcut sql hata veriyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı
Yaşadığın sorun ne ise yazarsan destek olabilirim bende kendi evimde server kurup oynuyorum geliştirmeye çalışıyorummerhaba kendi bilgisayarıma pvp kurmak istiyorum butun gerekli dosyalar mevcut sql hata veriyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı
Gm olmak istiyorsan Db üzerinden userdata var oraya gir gm yap kendinikanka ben kurdum şuan kekurikulkararka bossunu kesmeye çalısıyorum editör arıyorum gm olamadım dropları felan ayarlamak istiyorum yardımcı olabilriim çok basitmiş sw kurmak
1453 versiyonda bot sistemi eklemen gerekiyor oda çok zahmetli diye biliyorum bunun için 24 25x versiyonları kurman gerekli diyebilirim. Db değiştirmede yine kurulum yaptığın gibi Db adına sağ tık restore Db üzerinden değiştirirsinhallettim kanka sağolasın databaseyi nasıl değiştiricem peki ? gmlik verdim kendime takılıyorum iyi hoş pazara bot çar felan koymak istiyorum server 1453 patchli bilginvarmı