Battlefield V açılmıyor Battlefield V açılmıyor oyunu Xbox Game Pass aracalığıyla EA Play'den oynuyorum. Oyunu dün aldım, oyun dosyalarını doğruladım fakat olmadı oyuna gir diyorum EA Play kapanıyor oyun 2 saniye açılıyor sonra oyunun ekranı bile gelmeden oyun kapanıyor EA Play ekranına geri atıyor.
Sorunu çözdüm EA appi komple silip tekrar yükledim şu şekilde;
1-Denetim Masası'ndan EA App i kaldırıyorsunuz.
2-arama yerine çalıştır yazıyorsunuz.
3-açılan pencereye "%appdata%" yazıyorsunuz.
4- önünüze çıkan pencereden bir geri gelip local ve Locallow'un içindeki EA adındaki dosyaların hepsini siliyorsunuz.
5-EA App'i tekrar kuruyorsunuz.
6[ÖNEMLİ]-kurulum kısmından özel kurulum tarzında bir şey var ona tıklıyorsunuz ve oradan EA App'i nereye kuracagını seçiyorsunuz bu kısımda seçtiğiniz yer oyunlarınızında kurulacağı yer.
Bu nedenle HDD'ye kurmak SSD de yer sıkıntısı yaşıyorsanız en mantıklısı. Eğer oyunu başka bir klasöre kurarsanız oyun açılmıyor.
Dediklerimi tamı tamına yaparsanız oyununuz açılacaktır iyi oyunlar. Savaş alanında görüşürüz umarım
Sorunu çözdüm EA appi komple silip tekrar yükledim şu şekilde;
1-Denetim Masası'ndan EA App i kaldırıyorsunuz.
2-arama yerine çalıştır yazıyorsunuz.
3-açılan pencereye "%appdata%" yazıyorsunuz.
4- önünüze çıkan pencereden bir geri gelip local ve Locallow'un içindeki EA adındaki dosyaların hepsini siliyorsunuz.
5-EA App'i tekrar kuruyorsunuz.
6[ÖNEMLİ]-kurulum kısmından özel kurulum tarzında bir şey var ona tıklıyorsunuz ve oradan EA App'i nereye kuracagını seçiyorsunuz bu kısımda seçtiğiniz yer oyunlarınızında kurulacağı yer.
Bu nedenle HDD'ye kurmak SSD de yer sıkıntısı yaşıyorsanız en mantıklısı. Eğer oyunu başka bir klasöre kurarsanız oyun açılmıyor.
Dediklerimi tamı tamına yaparsanız oyununuz açılacaktır iyi oyunlar. Savaş alanında görüşürüz umarım
Moderatör tarafında düzenlendi: