Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Battlefield 5'i açarken beyaz ekran sorunu

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Battlefield 5'i açarken beyaz ekran sorunu Merhaba, EA App üzerinden Battlefield 5'e giremiyorum. Oyun yükleme ekranında kalıyor, pencere şeklinde beyaz ekran oluyor, mouse değişiyor, sesler geliyor, biraz bekleyince siyah ekran oluyor ama bir türlü oyun açılmıyor. Denemediğim şey kalmadı. Temiz kurulum yaptım, oyunu onarım yaptım, EA uygulamasını kaldırdım yeniden kurdum oyunu da aynı şekilde Battlefield 1 sorunsuz girebiliyorum ama Battlefield 5 giremiyorum. Oyunu deneme amaçlı korsan olarak indirdim, korsan versiyonu açılıyor

Çözüm
Ayni sorun bende de var. Oyunu epic gamesten aldım. Ea dan oyna dedikten sonra ekran yarısı beyaz yarısı siyah şekilde kalıyor ilerlemiyor. Ekran kartı güncel. Daha önce başka bir oyunda böyle bir sorun olmamıştı.

Merhaba Battlefield 5 oyununda yaşadığınız beyaz ekran sorunu oldukça can sıkıcı olmalı. Bu tür sorunlar genellikle oyun dosyalarındaki bir hata, uyumsuz sistem ayarları veya güncel olmayan sürücülerden kaynaklanabilir.

Oyun dosyalarını doğrulayın veya tekrar silip yükleyin.
Uyumluluk modunda çalıştırın

bunlar olmazsa DirectX ve Microsoft Visual C++ Yeniden Yükleyin veya güncelleyin.
Battlefield 5'i açarken beyaz ekran sorunu Merhaba, EA App üzerinden Battlefield 5'e giremiyorum. Oyun yükleme ekranında kalıyor, pencere şeklinde beyaz ekran oluyor, mouse değişiyor, sesler geliyor, biraz bekleyince siyah ekran oluyor ama bir türlü oyun açılmıyor. Denemediğim şey kalmadı. Temiz kurulum yaptım, oyunu onarım yaptım, EA uygulamasını kaldırdım yeniden kurdum oyunu da aynı şekilde Battlefield 1 sorunsuz girebiliyorum ama Battlefield 5 giremiyorum. Oyunu deneme amaçlı korsan olarak indirdim, korsan versiyonu açılıyor.
Ayni sorun bende de var. Oyunu epic gamesten aldım. Ea dan oyna dedikten sonra ekran yarısı beyaz yarısı siyah şekilde kalıyor ilerlemiyor. Ekran kartı güncel. Daha önce başka bir oyunda böyle bir sorun olmamıştı.

Kişi Yorumladı

Merhaba Battlefield 5 oyununda yaşadığınız beyaz ekran sorunu oldukça can sıkıcı olmalı. Bu tür sorunlar genellikle oyun dosyalarındaki bir hata, uyumsuz sistem ayarları veya güncel olmayan sürücülerden kaynaklanabilir.

Oyun dosyalarını doğrulayın veya tekrar silip yükleyin.
Uyumluluk modunda çalıştırın

bunlar olmazsa DirectX ve Microsoft Visual C++ Yeniden Yükleyin veya güncelleyin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri