Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Battlefield 1 "çok oyunculu ayrıcalıkları yok" hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Battlefield 1 "çok oyunculu ayrıcalıkları yok" hatası Merhaba ben geçenlerde Xbox One üzerinden Battlefield 1 Revolution aldım. Hem hikayesi için hem online için hem de gamepad'e alışmak için aldım. Ama online kısmına gelince başlıkta ki hatayı alıyorum.

20240109_171150.jpg

Çözüm
Battlefield 1 "çok oyunculu ayrıcalıkları yok" hatası Merhaba ben geçenlerde Xbox One üzerinden Battlefield 1 Revolution aldım. Hem hikayesi için hem online için hem de gamepad'e alışmak için aldım. Ama online kısmına gelince başlıkta ki hatayı alıyorum.

20240109_171150.jpg

Aldığınız "çok oyunculu ayrıcalıkları yok" hatası, Battlefield 1 Revolution’ın Xbox One versiyonunda çevrimiçi (multiplayer) bölüme erişim sağlanamadığını gösterir. Bu hatanın kesin nedeni, varsayımlar yapmadan şu şekilde belirlenebilir:

20240109_171150.jpg

Aldığınız "çok oyunculu ayrıcalıkları yok" hatası, Battlefield 1 Revolution’ın Xbox One versiyonunda çevrimiçi (multiplayer) bölüme erişim sağlanamadığını gösterir. Bu hatanın kesin nedeni, varsayımlar yapmadan şu şekilde belirlenebilir:

Özetle, Battlefield 1’de "çok oyunculu ayrıcalıkları yok" hatasını almanızın temel nedenleri, geçerli bir Xbox Live aboneliği olmaması, hesap ve gizlilik ayarlarında çok oyunculu izninin kapalı olması, eksik güncelleme/patch verileri veya ağ/konsol bağlantısında yaşanan geçici bir sorun olabilir. Adım adım yukarıdaki kontrolleri gerçekleştirdiğinizde sorununuz büyük olasılıkla çözülecektir.

1 Kişi Yorumladı
g_husnu_g
g_husnu_g yorumladı
.

Çözüm
Geri